Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004

ion
Member

Eu pur si simplu simt din ceea ce face Siman ca acesta nu pune nici un pic de suflet pentru echipa!El actioneaza dupa interesul lui personal si eu cred ca trebuie stimat pentru ceea ce a facut dar trebuie spus si adevarul atunci cind e cazul(vezi situatia in care ne gasim).E treaba lui ce vinde si cui vinde ,pe cit vinde dar un lucru trebuie sa faca :sa-si plateasca angajatii si datoriile pe care le are la timp ,nu in ultimul moment si sa vrea macar zic MACAR sa tina echipa in A.Nu sa o retrogradeze cu buna stiinta si apoi sa incerce sa vinda daca se poate si plopi de la stadion!La Siman s-a inventat moda de a trimite jucatorii in cantonamentele altor echipe in speranta ca-i va vinde!Da ce sint dom’ne oamenii astia… cai ,marfa belciuce?Cu ce moral vor veni sa joace la echipa dupa ce ei nu vor fi vinduti cum de atitea ori s-a intimplat?Si eu imi doresc sa fie pe primul loc la Sportul moralitatea si sa avem rezultate in consecinta…Nu zic ca e bine sa aranjam meciuri dar macar sa murim in B,C samd cu Siman in frunte ca un adevarat comandant nu la modul deplorabil in care am retrogradat fiindca el a vrut habar n-am ce sa dovedeasca sau si-a dat seama ca nu are bani de A .Voi nu vedeti ca echipa nu se pregateste pentru promovare?Cei mai buni jucatori pleaca de la echipa sau se pregatesc cu alte echipe ?Ce dorim noi de fapt ?Ca suporteri…pina si in antichitate s-a folosit un cal troian la un moment dat pentru a reusi .Dar acolo s-a mai folosit si multa inteligenta …Pe mine asta ma doare…Siman are in cap ideile lui fixe.El spune ca vom promova peste 3 ani si poate asa va fi cu o noua echipa.Daca voua va convine asta e ,stam in B dar cred ca pentru aceasta politica pot sa-l contest pe Siman si sa spun ca nu are nici o legatura cu echipa ,cu Regia, cu spiritul in care gindim noi toti de pe acest forum.El vede repet totul ca pe o afacere.Eu percep echipa ca pe o ruda si nu-mi place ca cineva sa-si bata joc de cineva apropiat mie si consider ca echipa nu trebuie umilita.Voi spuneti ca e bine ca nu sintem satelitul nimanui si ca avem onoare dar spuneti voi nu cumva am ajuns satelitul lui Siman . Cred ca m-am aprins si pentru a nu da in patetism voi incheia.