Home › Forums › Archive › Sezon 2003-2004 Season – Divizia B › Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004 › Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004
Siman asta pare un tip destept… dar, totusi, unele decizii pe care le ia nu par sa sustina afirmatia initiala.
Nu stiu… dar Sportul a avut echipa de A si, cred ca s-a gresit mai ales cu precadere la motivarea jucatorilor, la acel Team Spirit, care nu a existat la Sportul. Un jucator care nu este platit si care, mai ales, nu are parte de o atmosfera buna la echipa, nici nu joaca la potential maxim. Eu urmaresc F1 si au fost destule cazuri in care un pilot foarte talentat nu a reusit (pur si simplu) sa se integreze intr-o echipa… si, consecinta, nici rezultate nu a avut, chiar daca materialul de concurs (masina) era bun.
Diferenta dintre UTA si Sportul a fost totusi una mare in favoarea voastra, zic eu. Sportul a avut cu o echipa inchegata (in comparatie) si o oarecare stabilitate. UTA a promovat, apoi era vorba sa se vinda locul…, lotul cu care a promovat, in proportie de 75% a plecat (jucatori de nationala de juniori)… apoi cu 3 sapt. inainte de inceperea campionatului s-a reusit ca UTA sa… joace totusi in A, dar jucatori… de unde. Vedeti diferenta? UTA a adus jucatori de conjunctura, lotul s-a incercat a fi omogenizat “din mers”… si totusi ambele echipe au retrogradat!
In concluzie, cu lotul pe care l-ati avut, mi se pare un dezastru, retrogradarea (in comparatie cu ce “valori” au ramas in div. A). Dezastru ce apartine conducerii clubului si, probabil, ca sunt incompetenti destui si pe la voi.