Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004

#54905
ion
Member

@ultrasro wrote:

Am vorbit despre o multime de chestii, inclusiv despre cum vede el relatia cu suporterii. Printre altele mi-a “reprosat” cum de nu reusim sa ne strangem in galerie mai mult de 50 de oameni, de ce-l criticam ca “Simane, Simane , locul nostru nu e-n B!” de parca el ar pierdut 16 meciuri in mod lamentabil si nu jucatorii, de ce nu tinem cont ca el aduce banii de acasa in fiecare zi pentru echipa (intre 2000 si 5000 $/zi) iar ofertele pentru transferul jucatorilor nu acopera nici cheltuielile facute cu ei in cei patru (4) ani de cand este la echipa, de ce uitam ca are de intretinut practic 20 de echipe (echipa secunda si copii si juniorii), ca jucatorii si-au dat singuri cu stangul in dreptul sunand antrenorii si conducatorii altor echipe ca sa-i transfere iar prin asta le-a scazut suma de transfer iar clubul s-a ales cu mai nimic din transferul lor. Parea destul de suparat. Mi-a spus ca nu intelege de ce clubul trebuie sa semneze pentru suporteri la deplasari desi acestia sunt independenti si nu depind de club. Nu intelege cum desi de 4 ani intrarea este libera, numarul spectatorilor la meciuri nu a crescut deloc. E convins insa ca in Romania sensul cuvantului suporter e denaturat de faptul ca unele cluburi sponsorizeaza ele spectatorii sa vina la meciuri, desi in mod normal ar fi invers. Regreta ca in Regie nu sunt macar 500 de suporteri care sa creeze o presiune constanta pe jucatori si sa le impuna astfel obtinerea de performante. Ceva de genul “Daca fotbal nu jucati, voi bataie o sa luati!” care se striga in Giulesti de catre suporterii Rapidului!

A spus ca in divizia A vom juca sigur pe alt stadion din Bucuresti, deoarece in Regie chiar daca ar incepe acum lucrari de modernizare vor dura cel putin un an!
Si nu vor incepe prea curand!

Bomba e alta ! Mac Popescu a luat banii pentru scaunele destinate sportului si destinatia lor a devenit Arhitectura.

Suma cheltuita de Siman personal in cei 4 ani este de 2.5 milioane $, 0.7 milioane sunt din transferuri de jucatori si 0.3 milioane de la sponsori. Plus o datorie de 1.5 milioane catre statul roman, ca impozite si taxe.

Felicitari sincere pentru munca ta pro Sportul si pentru ca ai reusit sa-l prinzi pe Siman!
1.Dela mac mac Popescu eu personal ma asteptam la asa ceva si chiar v-am avertizat asupra caracterului lui intr-un post mai vechi cind am fost contrazis.Nu ma bucur ca am dreptate dar vom sti pe viitor pe cine sa contam si cine are caracter si nu e cotcar!
2.Siman plinge degeaba…Daca nu se pricepe de ce nu isi ia ajutoare?De ce nu sta de vorba cu nimeni?De ce cind i s-a spus avem nevoie de oameni cu experienta nu a vrut sa-i aduca?iau spus-o toti de la antrenor la suporter?De ce se fereste de noi ?cred ca noi am fost clari ca nu dorim bani de la el ci numai o relatie normala pentru binele comun…Ar mai fi si alte dece-uri care lui nu ii dau dreptul sa se plinga acum dar ma voi limita
si voi spune ca nu ii doresc decit sa ajunga din nou credibil fata de noi!