Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004

Tavi
Member

Nu putem sa ne strangem mai multi la echipa pentru ca astia am fost de cand ma stiu. Eu vin la stadion de prin ’83 si a mai fost ceva la un moment dat o chestie cu un pluton de militari. Cate mijloace de transport in comun trec pe langa stadion? S-a intrebat dl Siman? Cu ce crede dansul ca traverseaza pustii din Colentina pana la Ghencea sa vada echipa oierului? Cu BMW-ul? Sunt tramvaie autobuze … Sa se uite pe harta RATB sa vada cum sunt pozitionate sadioanele mai populate (Ghencea, Giulesti, Stefan cel Mare). Nationalul are galerie de suflatori (platiti!!) ca in parc vin doar pensionarii. Revin la ideea cu schimbarea locatiei stadionului!

Strigam importiva lui pentru ca a gresit … nu tinem cont ca aduce bani la echipa pentru ca trebuie sa-i aduca …. din moment ce s-a bagat in asta!

Nu am sa amenint niciodata jucatorii … probabil asta se impune pe la alte case acolo unde galeria canta pe bani …. si unde se taie sponsorizarea daca nu striga ce trebuie!

Daca asta vrea si Vasile … atunci pa! sa se ia de mana cu oierul ……..

se supara ca jucatorii si-au stricat singuri pretul … pai asta e un efect … dansul are oare habar care e cauza?! Daca nu atunci de ce mai baga bani?!

probabil ca a fost o discutie de adio … ai vorbit ceva Ovidiu de preluarea echipei?