Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004

#54909
Ultras
Member

Acum am vorbit cu Mihai de la Gruppo Centrale, dar din pacate are mana in ghips si nu stia nimic. Cum afla ce se intampla la stadion ma suna. Daca plec intre timp va informez maine.

COMUNICAT DE PRESA

Cu deosebit respect, anunt ca am luat decizia de a ma retrage pentru moment din activitatea sportiva. Acest lucru implica si retragerea mea de la Clubul de Fotbal Universitatea Cluj unde am activat in ultima perioada ca antrenor voluntar. Doresc sa precizez ca am luat aceasta decizie din motive personale.
Astfel, tin sa multumesc in mod deosebit tuturor jucatorilor de la FC Universitatea Cluj care mi-au fost elevi excelenti, dar si buni prieteni in acelasi timp, precum si suporterilor si intregului personal tehnic, administrativ si Bancii Transilvania cu care am colaborat.
Sunt convins ca eforurile depuse la aceasta echipa, la care mi-am adus si eu contributia, vor da roade, iar echipa va progresa.
Le multumesc, de asemenea, tuturor celor care mi-au fost alaturi pe parcursul intregii mele cariere sportive si pe care ii asigur in continuare de prietenia mea sincera.
Marturisesc ca mi-a fost deosebit de dificil sa iau hotararea de a ma retrage.

SABAU OVIDIU IOAN