Home › Forums › Archive › Sezon 2003-2004 Season – Divizia B › Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004 › Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004
@Tavi wrote:
Nu putem sa ne strangem mai multi la echipa pentru ca astia am fost de cand ma stiu. Eu vin la stadion de prin ’83 si a mai fost ceva la un moment dat o chestie cu un pluton de militari. Cate mijloace de transport in comun trec pe langa stadion? S-a intrebat dl Siman? Cu ce crede dansul ca traverseaza pustii din Colentina pana la Ghencea sa vada echipa oierului? Cu BMW-ul? Sunt tramvaie autobuze … Sa se uite pe harta RATB sa vada cum sunt pozitionate sadioanele mai populate (Ghencea, Giulesti, Stefan cel Mare). Nationalul are galerie de suflatori (platiti!!) ca in parc vin doar pensionarii. Revin la ideea cu schimbarea locatiei stadionului!
Serios??? E Regia mai izolata decat Ghencea? Stai sa vezi cum sta treaba: in conditii normale, ai legaturi directe prin Grozavesti – Orhideelor cu cartierele Berceni (tramvaiele 11 – Oltenitei si 12 – Giurgiului), Drumul Taberei (autobuz 105), Rahova (tramvai 2 – suspendat pana in octombrie pentru lucrari), Militari – Bd. Timisoara (tramvai 35), Militari – Bd. Iuliu Maniu (autobuz 178 spre Gara), Centru (autobuz 601). Singurele rute cu probleme pe partea asta sunt autobuzele 105 si 601, cu un interval de asteptare de 15-25 minute, dar au alternative “din bucati”. Pe partea cealalta, Piata Crangasi, sunt legaturi din Centru (autobuz 178 spre Militari tramvai 44), Militari, Ghencea si Piata Presei (tramvai 41), plus acces direct de la trei statii de metrou: Grozavesti, Crangasi si, mai putin cunoscut, dar mai putin de mers decat de la Crangasi, Semanatoarea.
In Ghencea legaturile sunt destul de proaste, asigurate de tramvaie si autobuze cu trasee foarte lungi si frecvente foarte slabe (timpi de asteptare de peste 20 min. la orele de varf), cu cateva mici exceptii: autobuzul 126 din Centru si tramvaiul 41. Plus ca in zi de meci, RATB-ul suspenda toate cursele din zona stadionului, din cauza vandalismelor.
Stadionul Giulesti este si mai slab acoperit de transportul public, in timp ce pentru a ajunge in Cotroceni mergi de-ti ies ochii de la Izvor sau Eroilor sau astepti unica legatura, autobuzul fantoma 385. Singurul stadion care se poate bucura de cai de acces mai bune decat Regia este Dinamo.
Asa ca scuza absentei transportului public spre Regie este lipsita de orice suport. Motivul e altul: am fost mereu putini, am suferit opt ani la capitolul imagine, si cand am revenit cu o imagine mult imbunatatita, jucatorii au inceput sa refuze sa joace din motive financiare. Ca o gluma proasta: jucatorii de la National terminau campionatul pe locul 2 desi aveau restante la plata salariilor de mai bine de 6 luni, iar de prime nici nu se punea problema. Au jucat si finalmente au venit si sponsorii, a intrat si banetul, macat la limita ajungerii cu incasarile la zi. Si s-au mai facut si respectati.
Chestia cu platitul suflatorilor, in trompete sauin punga cu vopsea, s-o aplice altii. Daca Siman ar face greseala asta, ar ramane fara actualii suporteri. Intr-adevar, ar veni altii, poate mai multi, dar care se vor carabanii dupa primul meci in care nu li se va mai plati “cotizatia” in haleala, bere sau bani. Sunt de acord cu Siman: suporterii trebuie sa ajute clubul, nu invers.