Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004

#54916
07Ex
Keymaster

@Ultras wrote:

Ascultati-l pe Giani ca are juma’ de norma la RATB 😈 !!!

Da’ chiar asa Giani, de unde naiba stii toate traseele autobuzelor si tramvaielor? :)

In privinta discutiei tale cu Siman sunt foarte surprins ca Siman ne-a bagat in seama si a acceptat sa discute cu unul din noi. Am crezut tot timpul ca e “prea ocupat” ca sa ne dea si noua ‘buna ziua’.

Problema suporterilor la noi o vad cam asa: In primul rand echipa trebuie sa aibe rezultate ca lumea ca sa vina suporterii (si sponsorii). Aici ma refer la rezultate bune ani la rand. Nu se poate ca dupa doar cateva luni (poate un an) sa vina in loc de 300-400 de oameni 3000-4000 de oameni. Poate asa in cazuri exceptionale, dar altfel … Nu s-a vazut cum imediat dupa promovarea in A veneau si la noi peste 3000 de spectatori la meci? Pe urma ce s-a intamplat de nu a mai venit lumea? Nu am avut rezultate; ba am pierdut pe muchie de cutit, ba am ratat ca fraierii. Incetul cu incetul lumea n-a mai venit. Sa vedeti insa cum am fi avut din ce in ce mai multi spectatori daca in loc sa jucam doi ani la randul evitand retrogradarea jucam pentru campionat si cupa, eventual intr-o cupa europeana.
Sa nu uitam ca suntem totusi a cincea echipa de fotbal din Bucuresti dupa Steaua, Dinamo, Rapid si National si totodata echipa cu cele mai proaste rezultate. Cand a fost ultima data cand am tras pentru cupa sau pentru campionat? Cand a fost ultima data cand am jucat intr-o cupa europeana? Spectatorii si suporterii in general vor sa tina cu o echipa care castiga. Nimeni nu vrea sa tina cu o echipa care pierde. Ma uit aici la NBA, cand Chicago Bulls au fost campioni la baschet in anii ’90 TOATA LUMEA tinea cu ei. Acum cand Lakers sunt foarte buni si castiga campionate lumea tine cu ei. Pe vremea cand locuiam in NJ NIMENI nu se ducea sa-i vada pe Nets iar acum cand au fost campioni in Est sala este plina la fiecare meci.

O alta problema pe care o vad eu cu suporterii la noi este ca cei de la club nu se implica deloc in imaginea clubului. Nu tu tricouri, fanioane, poze, insigne, nimic. Tin minte ca noi cei 30-40 cati suntem am vrut acum 1-2 ani sa avem tricouri cu echipa iar cei de la club nici nu s-au sinchisit sa ne bage in seama. Pai nici asa nu se poate. Cum crede Siman ca vor veni suporterii la stadion cand echipa nu are rezultate cine stie ce, a retrogradat in B, celor de la club nu le pasa nici macar sa ne asigure bilet de intrare la staion la Urziceni … etc. etc. exemplele ar putea continua.