Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004

#54925
Daphix_
Member

Am citit si eu ce ati scris… si fara pretentia de a fi cunoscator al subiectului, am sa imi dau si eu cu parerea!

Asadar, eu pe dl Siman nu il inteleg! Pai daca totul e asa negru… de ce s-a mai implicat la Sportul? De ce nu a investit in alte afaceri banii bagati in Sportul? Este el un fan asa de mare al SS ca tine echipa de dragul ei?
Oricum o iei, tot conducerea a gresit! Mi se pare ABERANT sa iti pui probleme de genul “De ce numai 50 de suporteri”! Pai oare de ce? Daca lua ziarul anul trecut (cel putin) dupa fiecare etapa si citea despre Arad si Timisoara, vedea clar de ce la noi vin oameni si la Sportul nu! Uitati: UTA in prima etapa de la Cluj, a pierdut cu 4-0 😥 cu CFR-ul… am fost la meci, a jucat UTA, de nu a mai putut…. ! A doua etapa am avut acas cu CS Deva, am castigat cu 2-1 (abia) :? , dar au fost 1000-2000 de spectatori doar!!! De ce? Ptr. ca UTA nu a jucat nimic, pentru ca, conducerea a pus niste preturi la bilete exorbitante ptr div B., si mai sunt ele. :( Trebuie identificate problemele si apoi rezolvate!
Eu de ce m-am dus la Poli AEK – Bihorul si sunt din Arad… ? Ptr ca am vrut sa vad un meci, o atmosfera! A meritat toti banii. Daca nu aveam ce sa vad… da! nu mergeam…
Asadar, daca n-ai ce vedea… n-ai un scaun unde sa stai, sa bei un suc pe stadion… nu mergi! Poate doar daca esti fan adevarat al echipei, deci voi v-ati facut datoria.