Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004

#54974
Ultras
Member

Bile albe:

Nicola: promite mult, a dat un eurogol, dar a continuat destul de timorat meciul (nu a mai incercat suturi de la distanta cu toate ca exceleaza la acest capitol)

Stere: 90% din joc a fost atent si se profileaza ca viitorul titular al postului de fundas-dreapta. A avut cateva intrari si executii nesigure (am remarcat blocarea unui sut-bomba extrem de periculos cu partea dorsala)

Varga: cu toate ca a fost ineficient, ii acord bila alba pentru efortul depus si rautatea cu care a jucat. Ca o predictie pentru viitor ori va ajunge unul dintre cei mai buni atacanti din tara, ori va sfarsi cu picioarele rupte datorita celor 2-3 doage lipsa. De exemplu, ieri avea cartonas galben si la o faza in care un adversar era cazut la pamant i-a f… un picior in moaca! Imi este frica pentru el ca intr-o zi isi va gasi nasu’…

Galamaz: Cu toate ca inca mai joaca cu frica, a fost de netrecut si primul la toate mingile.

Negru: Este undeva la mijloc, ceva de genul alba-negru. Catastrofa in jocul aerian, dar foarte bun cu mingea la picior. A trimis bine mingea cand a lovit bara, putin lipsind sa inchida meciul in favoarea noastra.

Bile negre:

Dan Petrescu: Cu toate ca a declarat ca va trata meciul cu seriozitate nu a facut-o. A trimis in teren 8 rezerve in echipa de start. La schimbat pe Irimia cu toate ca jocut si asa nu prea mergea. Nu la introdus pe Lazar cand a vazut ca la mijloc nu se misca nimic. Nu l-a introdus pe Bucur, preferandu-l pe Mazilu care nu a avut nici o sansa in duelul cu masivii fundasi ai Otopenilor.

Jocul echipei: Cu toate ca jucatorii luati individual a jucat in general bine, a lipsit cooziunea dintre ei, jucandu-se dupa ureche

Secareanu-Maxim: In general, au jucat bine dar au gresit la faza golului egalizator cand s-au lasat depasiti in dribling de otopenistul care a centrat.