Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004

#54984
Ultras
Member

M-am dus sa “spionez” echipa gazda care a jucat in deplasare, Inter Gaz.
Ce pot spune este ca sunt subtiri rau, mai ales in aparare. Cel mai bun jucator al lor a fost Boby Paunescu (desemnat si de Gazeta Sporturilor, fiind de fapt singurul remarcat de la Inter Gaz) care a scos pen. de 4-1 si a centrat perfect pentru 4-2. Musteata in schimb a fost trompeta. In a doua repriza, cand Dinamo n-a mai jucat absolut nimic, a mai miscat ceva Coporan. A fost si o perioada de 10 min. in care Inter Gaz a pus mingea jos si au jucat cu pase scurte, iar dinamovistii erau simpli spectatori. La partida au asistat cam 1000 de spectatori (cu indulgenta), nu 2000 cu scrie in GS.

In concluzie, la meciul cu InterGaz, Sportul Studentesc trebuie sa joace in viteza si sa preseze permanent. In orice caz nu cred ca pot sa ne puna probleme in primul rand pentru ca nu au nici un fel de conceptie de joc. Singurele sclipiri au fost urcarile in atac pe partea dreapta ale lui Paunescu, care a jucat fundas-dreapta.

PS. Galeria dinamovista la acest meci a fost formata din trei aurolaci si de statia stadionului care urla in disperare.