Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004

#55005
ion
Member

@dragos wrote:

situatia penibila si revoltatoare a atins cote maxime!!!!!
antrenorii, fosti jucatori, care au aparat culorile clubului au ajuns la gradul
de exasperare !!!
jucatorii sunt in aceeasi situatie si ar pleca si maine la alta echipa, dan petrescu a plecat la petrolul…..toate au un raspuns SIMAN!!!!
fara a avea un presedinte potent, dispus sa faca ceva pentru club, echipa nu VA PROMOVA !!! (m-as bucura sa ma contrazica evolutia echipei, insa cand joci cu stomacul gol?????)
ce bine ar fi fost sa avem un presedinte,gen becali (nu conteaza care dintre ei) si aici ma refer DOAR la implicare fata de club, caci era totul SIMPLU: 1. s-ar fi zbatut pentru renovarea bazei sportive (ar fi concesionat-o pe x ani); 2. ar fi adus la echipa jucatori de valoare; 3. nu ar fi lasat sa “fuga” jucatorii de la echipa; 4. ar fi platit salariile + PRIME DE MECI; 5. cel mai important punct: SI-AR FI DORIT ENORM SA FACA PERFORMANTA – SA AJUNGA CLUBUL CAT MAI SUS POSIBIL!!!!!!
ce parere aveti: sa ai un IEPURE presedinte peste o armata de LEI sau sa ai o armata de IEPURI condusi de un LEU??????
va las pe voi sa raspundeti!!!!!

DIN PACATE in conditiile de fata avem tot dreptul sa protestam fata de politica distrugatoare a lui Siman.Omu cred ca e paranoic asa ca mai bine stringem bani pt bannere anti Siman.Si mult mult hua simbata la meci!!!

Pt mai putin decit a facut siman pina acum Copos a luat injuraturi si ocari cit cuprinde de la galerie la Constanta.Eu cred ca l-am creditat suficient pe siman …Nu cred ca se mai poate schimba aceasta situatie in bine sub conducerea lui si in plus vazind cit e de paranoic mi-e frica sa nu distruga intentionat echipa.