Reply To: Sportul Studentesc II (Echipa Satelit)

Home Forums 2017-2018 Season Sezon 2017-2018 Season Sportul Studentesc II (Echipa Satelit) Reply To: Sportul Studentesc II (Echipa Satelit)

#55328
cameliu
Member

@Giani wrote:

Pauna si Farcasanu… ce bine ar sta ei in locul lui Curelea si Postolache.

Pauna a mai dat 3 goluri in Cupa…

http://www.liga2.ro

CUPA ROMÂNIEI, EDIŢIA 2009-2010, FAZA A III-A 10.03.09 SPORTUL STUDENŢESC II – TRACŢIUNEA 7-0
Vreme urâtă, fotbal frumos

Sportul Studenţesc II şi Tracţiunea, colege de serie în Liga a IV-a, s-au întâlnit marţi cu începere de la ora 15.00 în faza a treia a Cupei României, competiţie ce îşi va desemna câştigătoarea anul viitor.

Vremea posomorâtă din Bucureşti, ploaie deasă şi vânt pătrunzător, nu a împiedicat circa 30 de spectatori să urmărească o partidă de mare angajament. Adăpostiţi după trunchiurile groase ale copacilor de pe marginea terenului II al bazei sportive Romprim, privitorii nu au îndurat degeaba frigul pătrunzător. Jocul a avut de toate, goluri multe, execuţii spectaculoase, intrări la sacrificiu, în limita regulamentului, ridicându-se peste nivelul multor partide din liga secundă. Chiar dacă au pierdut la o diferenţă categorică, în principal din cauza unor deficienţe tactice, mai ales în zona centrală a apărării, fotbaliştii de la Trancţiune au un mare merit, acela că nu au renunţat niciun moment la luptă.

Studenţii au deschis repede scorul prin Fărcăşanu (’10) şi l-au majorat prin Păuna (’17) la capătul a două acţiuni similare, angajări în adîncime, cei doi atacanţi rămânând singuri cu portarul advers. O fază oarecum identică a adus şi golul de 3-0, în minutul 24, dar de această dată Păuna altruist i-a pasat în faţa porţii colegului său din atac, Fărcăşanu îndeplinind o formalitate. Golul meciului l-a reuşit Petrişor Dedu (’30) cu o execuţie rafinată, lob de la marginea careului sub transversală. Scorul pauzei a fost stabilit de Păuna (’31), în urma unui corner. Mingea a fost trimisă înalt în careu, atacantul s-a ridicat peste toată apărarea şi a trimis cu capul în colţul lung.

Repriza secundă a fost mai săracă în goluri şi faze spectaculoase, dar la fel de aprig disputată. Suprafaţa de joc a devenit pe alocuri impracticabilă din cauza precipitaţiilor tot mai abundente, însă jucătorii nu şi-au menajat deloc forţele. Impulsionaţi permanent de pe bancă de antrenorii Cezar Zamfir şi Florin Motroc, alb-negrii au reuşit pe final să mai puncteze de două ori prin Sibianu (’75) şi Păuna (’85), puternicul atacant al Sportului realizând astfel un hattrick.

Sportul Studenţesc II: Niculescu – Gâscă (’60 Borţun), Stere, Petroianu, Cheţan – Bănuţă (’46 Sibianu), Marinuş, P. Dedu (’40 Nica), Târnăcop (’65 Popa) – Fărcăşanu, Păuna.