Reply To: Sportul Studentesc II (Echipa Satelit)

Home Forums 2017-2018 Season Sezon 2017-2018 Season Sportul Studentesc II (Echipa Satelit) Reply To: Sportul Studentesc II (Echipa Satelit)

#55340
cameliu
Member

Iata ca tinerii nostri “sateliti” sunt la fel de breji ca si cei mari:

http://www.liga2.ro

LIGA 4 BUCUREŞTI 12:54 ŞASE PENTRU UN LOC LA BARAJ
LIVE / Sportul II – Spic de Grâu 1-3, FINAL

Astăzi începe turneul play-off al Ligii a IV-a Bucureşti, în urma căruia va fi desemnată formaţia care va reprezenta Capitala în barajul pentru promovare în al treilea eşalon. Arena Romprim va găzdui meciurile din cele două grupe (vezi AICI programul complet), finala urmând să se dispute pe stadionul Dinamo pe 11 iunie.

Turneu va debuta la ora 16.00 cu cel mai tare meci din acestă fază, între Spic de Grâu şi Sportul Studenţesc II, partidă ce ar putea fi decisivă pentru stabilirea câştigătoarei din prima grupă. Tot astăzi se va disputa o altă confruntare tare, între Mogoşoaia şi Comprest Gim, cu începere de la ora 18.00. Rămâi pe http://www.liga2.ro pentru a urmări LIVE meciurile primei etape a turneului play-off.

COMENTARIU LIVE / SPORTUL STUDENŢESC II – SPIC DE GRÂU 1-3, final

În fprimă opţiune sţa a câteva sute de spectatori, echipa a doua a Sportului înfruntă pe cei de la Spic de Grâu. Sportul II, condusă de pe margine de Florin Motroc speră să ia o primă opţiune în câştigarea titlului de campioană a Bucureştiului.

Echipe de start:

Sportul II: Vreme – Bănuţă, Petroianu, Cioranu, Cheţan -Ad. Mihai, Târnăcop, Şt. Stere, P. Dedu -Truţă, Fărcăşanu. Au mai intrat Marinuş, Nica, Beţa, Gâscă

Spic de Grâu: Vişinescu -Mustaţă, Fl. Nae, Greaca, Cojocaru -Teacă -C. Stoica, Chirilă, C. Vasile -Tararache, Bocancea. Au mai intra Şerbănică, Tudose, Fl. Ciobanu, Pascu

►Min. 2. Pătrundere Truţă, centrare în faţa porţii şi studenţii nu reuşesc să deschidă scorul.

►Min. 10. Ambele echipe atacă, dar fără a periclita poarta advresă. Au sosit la stadion şi colegii de la prima echipă a Sportului pentru a face galerie .

►Min. 20, 0-1. Pătrundere Stoica, dribling scurt, pasă la Chirilă. Acesta intră în careu, îl culcă din fentă pe Vreme şi deschide scorul pentru Spic de Grâu.

►Min. 27 Vreme boxează aiurea o minge şi cei de la Spic de Grâu ratează desprinderea pe tabela de marcaj

►Min. 35 Lovitură liberă executată de Târnăcop, dar nimeni de la Sportul II nu reuşeşte să trimită mingea în poartă

►Min. 45, 0-2. Excelentă pasă printre a lui Teacă, Mustaţă preia, pătrunde spre poartă, Vreme iese hazardat şi Mustaţă îl lobează cu o scăriţă de efect

►Min. 47, 0-3. Lovitură liberă de la circa 20 metri executată perfect de Bocancea în vinclul porţii nefericitului Vreme

►Min. 55, 1-3. Pătrundere frumoasă Fărăcşanu, şut pe colţul scurt pe lângă Vişinescu

►Min. 60 Lovitură de colţ pentru Sportul ii şi unul dintre “studenţi” îl loveşte în săritură pe portarul Vişinescu. Jucătorii de la Spic de Grâu se reped să îl altoiască pe vinovat, dar arbitrul calmează spiritele

►Min. 65 Sportul e la un pas de 2-3, dar mingea loveşte transversala

►Min. 71 Lovitură liberă executată foarte bine de Mustaţă, dar Vreme are o paradă de zile mari şi respinge peste

►Min. 85 Şut violent a lui Teacă şi mingea trece razant peste poartă

Prezent la meci, patronul studenţilor, Vasile Şiman a plecat foarte dezamăgit de rezultatul final