Reply To: Sportul Studentesc II (Echipa Satelit)

Home Forums 2017-2018 Season Sezon 2017-2018 Season Sportul Studentesc II (Echipa Satelit) Reply To: Sportul Studentesc II (Echipa Satelit)

#55350
07Ex
Keymaster

Deci sa inteleg ca azi Sportul II a pierdut cu 3-2 cu Romprim si ca nu am promovat?

ROMPRIM – SPORTUL STUDENŢESC II, Final, 3-2
►Arbitru: Negru Florin: Asistenţi: Chilom Alexandru şi Chivu Răzvan

Romprim: Dumitrache – A. Mihalache, Voicu, Hriscu, Dobre – Francisc, Surugiu, Graur, Pătraşcu – Drăgan, Stoica
Au mai intrat: I. Mihalache, Chiriac, Şisu, Furtună

Sportul: Samoilă – Gîscă, Stere, Cioranu, Cheţan – Bânuţă, Tîrhăcop, Marinuş, Dedu – Păuna, Fârcăşanu
Au mai intrat: Petroianu, Mihai, Truţă

►Min. 7: GOL ROMPRIM ! Cioranu deviază în proprie poartă o centrare de undeva de la mijlocului terenului şi scorul devine 1-0 pentru Romprim.
►Min. 9: GOL Sportul ! Corner de pe parta stângă de atac a Sportului, mingea ajunge la Fărăcşanu, care egalează din cinci metri.
►Min. 13: Fază periculoasă la poarta Romprimului, mingea este centrată în careu, dar Păun nu reuşeşte să o ajungă.
►Min. 19: Fărcăşanu trage de la 20 de metri, dar mingea trece putin pe lângă.
►Min. 23: Loviturp liberă de pe stânga.Tîrhăcop centrează în careu, mingea îi depăşeşte pe toţi jucătorii aflaţi în care şi trece de puţin pe lângă poartă.
►Min. 27: Francisc şutează de la 40 de metri din lovitură liber, Samoilă scapă mingea în faţă şi o reţine din picioarele unui jucători advers.
►Min. 34: GOL Sportul ! Tîrhăcop recuperează mingea la 30 de metri de poarta adversă, depăşeşte doi adversari, trage la colţul lung, mingea îl sare pe portarul Dumitrache şi Sportul preia conducearea.
►Min. 60. Tîrhăcop recuprează mingea la mijlocul terenului şutează de la aproximativ 30 de metri, portarul respinge în faţă, după care Voicu degajează mingea din faţa unui jucător al Sportului.
►Min. 62: GOL Romprim ! Pătraşcu primeşte o pasă în colţul careului, şutează la colţul lung şi egalează.
►Min. 74: GOL Romprim ! Drăgan primeşte o pasă printre fundaşi şi singur cu portarul trage în acest, mingea ajunge la Pătraşcu care şitează direct în vinclu şi scorul devine 3-2.
►Min. 77: Drăgan şutează de la aproximativ 20 m puţin pe langă poartă.
►Min. 80: Stoica pasează până la acelaşi Drăgan, care rămas singur cu portarul ratează din nou, mingea trecând pe lângă.
►Min. 90+3: Păuna trage de la 15 m lateral stânga, mingea loveşte bara şi apoi ajunge la Fărcăşanu, care din patru metri trage într-un fundaş advers.

FINAL