Home › Forums › 2017-2018 Season › Sezon 2017-2018 Season › Sportul Studentesc II (Echipa Satelit) › Reply To: Sportul Studentesc II (Echipa Satelit)
Salut tuturor,
Eu am fost in prima etapa pe stadionul Floreasca unde Sportul Studentesc a pierdut in fata lui AS Tricolor cu 5-3.
Mi s-a parut o echipa schimbata(si debusolata) fata de cea de anul trecut si multa nervozitate in cadrul echipei. In primul rind a plecat portarul Edi Ispas(destul de bun), la Miscarea Feroviara in Liga 5(e clar ca ceva NU este in regula la echipa).La un moment dat chiar la sfirsitul meciului unul din jucatori ii reprosa lui Ionut Mazilu, ca au nevoie de portar, ca ei se chinue pe teren si noul portar ia goluri prea usor. Adevarul ca majoritatea golurilor in acel meci au fost goluri de portar.
Echipa parea nepregatita fizic.
In opinia mea cred ca anul trecut jucatorii s-au mobilizat, sperind ca vor primi cele 10 puncte inapoi si vor promova iar cind au vazut ca s-au chinuit degeaba cred ca muti jucatori buni au renuntat si au plecat.
Imi pare foate rau, dar viitorul NU suna bine asa cum am vazut in prima etapa.
Sper ca acest meci sa fie doar un accident, dar tare mie frica…ca va urma si al doilea…
Poate NU