Reply To: Sportul Studentesc II (Echipa Satelit)

Home Forums 2017-2018 Season Sezon 2017-2018 Season Sportul Studentesc II (Echipa Satelit) Reply To: Sportul Studentesc II (Echipa Satelit)

#55440
ramos
Member

https://sportb.ro/cs-sportul-studentesc-revine-fotbal/

Florin Alboiu
Printr-un Ordin al Ministerului Educației Naționale, Clubul Sportiv Sportul Studențesc București are din această primăvară două noi secții: fotbal și tir.
Sportul Studențesc 1985-1986
Echipa Clubului Sportul Studențesc, vicecampioană a României în ediția 1985-1986

Fotbalul s-a aflat printre principalele preocupări sportive ale studenților bucureșteni încă de la înființarea clubului în anul 1916, sub conducerea lui Traian Lalescu.

Inițiativa nu poate decât să ne bucure, în condițiile în care clubul profesionist care poartă acest nume de tradiție în sportul românesc se află în imposibilitatea de a reveni în prim-planul fotbalistic.

SC Sportul Studențesc SA este înscris în competiția Liga 4 organizată de AMFB, cu toate că există 6 decizii definitive de executare pe numele său pronunțate de Comisia de Disciplină a FRF. În mod normal, clubul nu are posibilitatea să participe în competițiile organizate sub egida FRF, deci inclusiv în cele organizate de AMFB.

Asupra Hotărârilor nr. 170-177/CD/2013 prin care Comisia de Disciplină a dispus excluderea SC FC Sportul Studențesc SA din toate competițiile organizate sub egida Federației Române de Fotbal, pentru neexecutarea unor hotărâri definitive și irevocabile pronunțate de CNSL a FRF, vom reveni în curând cu amănunte și cu o serie de întrebări pe adresa AMFB cu privire la nepunerea lor în executare.

În ceea ce privește secția de fotbal a Clubului Sportiv Sportul Studențesc București așteptăm cu interes noi amănunte și primele acțiuni concrete în direcția așteptată de ani de zile de suporterii alb-negrilor.