Reply To: Hattrick – Informatii generale

Home Forums Miscelaneous Internet / Computer Games Hattrick – Informatii generale Reply To: Hattrick – Informatii generale

#55675
Giani
Member

Se vor schimba extrem de multe in HT. De exemplu, va incepe sa conteze experienta jucatorilor (chestie la care eu stau penibil, dar recunosc ca sezonul asta nu ridic pretentii la promovare, desi am o grupa suficient de slaba). Sezonul asta 50%, din sezonul viitor, care va incepe in noiembrie, full. In timp se vor introduce (cam din etapa a treia sau a patra), noi strategii de joc: atac pe wingeri (creste importanta acestui post, neglijat in mod nemeritat), contraatac (favorabil celor cu mijlocul slab si cu pondere mare a jucatorilor specializati [Quick]) si play destruction (daca ai jucatori [powerful] si joci cu partile moi in poarta).

Fiecare optiune are avantaje si dezavantaje: atacul pe laterale scade contributia wingerilor in aparare, deci se recomanda pentru o formula cu patru fundasi (cel mai probabil 4-4-2), contraatacul descurajeaza pana acum atotputernicul 3-5-2 (pe care l-am folosit cu succes, dar dupa introducerea noilor strategii il voi abandona) si da castig de cauza echipelor cu mijloc foarte slab si care nu se pot impune la posesie, iar play destruction e un fel de jocul Norvegiei, care goneste spectatorii dar poate da rezultate, in sensul ca poate garanta un egal 0-0 sau 1-1. Consider ca merita incercat in deplasare si contra echipelor superioare din punct de vedere al lotului si al jocului.

S-a modificat si eficienta unor antrenamente specifice, incepand chiar din prima etapa. Astfel, antrenamentul winger devine mai eficient cu 50% (efect al cresterii importantei lateralilor in joc), set pieces isi dubleaza eficienta (e anuntata o crestere de 100%), shooting provoaca o crestere a eficientei pe set pieces (lovituri libere) cu 25%, iar “short passes” are o eficienta mai mare cu 25%.

Se anunta si o scadere a cheltuielilor, deci sectorul economic va deveni mai profitabil si implicit scade riscul falimentului cauzat de cheltuielile curente. Dar asta pare a intra in functiune din campionatul viitor.