Reply To: Pariuri sportive online?

Home Forums Miscelaneous Diverse / Miscelaneous Pariuri sportive online? Reply To: Pariuri sportive online?

Daphix_
Member

Eu am “jucat” si asa ceva la fosta agentie “Horizont”. Dupa ce au dat faliment, nu m-a mai interesat, deoarece nu sunt alte agentii de pariuri mari in Arad, doar baruri si persoane dubioase, ori am preferat atunci sa pun cate un pariu cu prietenii.

Imi placea cateodata sa pariez o suma mare pe cate un meci. Imi amintesc ca am pus pe Real Madrid – Deportivo, in finala Cupei Regelui, jucata pe Bernabeu, la centenarul celor de la Real, acu 2 sezoane. Venea si Regele…, si am pariat pe Real, deoarece toate “semnele” imi sugerau asta. A castigat Deportivo… 😥

Oricum, am amintiri frumoase, mai ales ca eu puneam si asa: castiga UTA (si nu castiga) sau face Poli egal acasa (si pierdeau)… :D

Oricum, fata de alti prieteni, pot spune ca eu am avut un sistem de joc, si dupa un an jumate, per total am pierdut vreo 400.000.
Ca sfat: nu poti castiga “in the long run”, cel mult poti “ramane pe zero”. Mie mi-a placut “provocarea” de aceea am jucat!

PS: Eram convins poti ramane in profit, daca “studiezi problema”! Dar, dupa cum spuneam, poti cel mult sa nu pierzi… da’ nici sa nu castigi! Pana la urma conteaza sa iti faca placere… pui cate un bilet pe Sportul 😉