Reply To: Tiberiu Bălan 17.02.1981

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Tiberiu Bălan 17.02.1981 Reply To: Tiberiu Bălan 17.02.1981

cameliu
Member

Sport Total:

„Ma gindesc numai la bani”

Tibi Balan s-a saturat de neajunsurile financiare din Regie si vrea sa plece la vara.

Sport Total: Tibi, se pare ca te afli pe lista de achizitii a Rapidului.
Tibi Balan: Nu am discutat cu nimeni din conducerea Rapidului, si sper sa nu fie doar o intoxicare inainte de meciul direct pe care il avem cu giulestenii. Oricum, noi vom juca la victorie si nu vom lasa loc la nici un fel de speculatii. Restul, ce va fi, vom vedea dupa finalul campionatului.

Iti doresti sa te intorci in Giulesti?
Normal ca-mi doresc, chiar daca la Sportul am petrecut foarte multe clipe frumoase. Am ajuns la o virsta cind trebuie sa ma gindesc si la bani. Nu pot sa evoluez la infinit mai mult gratis. Toti trebuie sa traim. Pentru un contract bun ma intorc la Rapid fara nici o problema. Desi Rapid si Sportul ma detin in coproprietate, in cazul unei reveniri, trebuie sa mi se negocieze contractul.

Crezi ca te poti adapta la pretentiile Rapidului?
Nu trebuie uitat ca eu am ajuns la Rapid cind antrenor era Mircea Lucescu. Dinsul m-a descoperit si mi-a dat incredere, chiar daca eram doar un pusti. M-am maturizat si sint convins ca pot face treaba buna la o echipa de talia Rapidului.

Presiunea publicului giulestean poate fi un impediment in evolutiile tale?
Nu cred asa ceva. Te simti cu adevarat fotbalist atunci cind joci in fata unor suporteri patimasi.

Cristian Poenaru