Reply To: Tiberiu Bălan 17.02.1981

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Tiberiu Bălan 17.02.1981 Reply To: Tiberiu Bălan 17.02.1981

#56036
Giani
Member

Mai vine doar Grozdanovski si se termina!

FINAL Giulestenii aproape ca au rezolvat transferul macedoneanului, mutare care va încheia campania de achizitii din aceasta pauza competitionala.

Razvan Lucescu s-a declarat multumit de lotul pe care îl are la dispozitie, adaugând ca Rapidul va mai achizitiona jucatori doar daca vreun fotbalist va parasi clubul.

“Acum lotul este puternic, cu doi jucatori pe fiecare post, si nu vad de ce ar mai fi nevoie de alte achizitii. Avem forta sa ne batem cel putin pentru locul 2 si pentru Cupa României”, a spus ieri tehnicianul Rapidului. In afara lui Ionel Ganea, înregimentat înca de la finalul anului trecut, pe lista achizitiilor giulestenilor se mai afla doar macedoneanul Vlatko Grozdanovski, al carui transfer s-a rezolvat verbal ieri la prânz. Dupa ce directorul tehnic Grigore Sichitiu a fost în Cipru pentru a depasi impasul în care intrasera tratativele dupa demisia lui Ioan Andone, George Copos a vorbit ieri cu patronul Omoniei, plusând financiar si obtinând astfel acordul acestuia. Grozdanovski va mai fi în lotul Omoniei doar la partida de mâine, cu Ayia Napa, iar de saptamâna viitoare va participa la antrenamentele giulestenilor.

Tot atunci vor fi semnate si actele. “Pot confirma ca în proportie covârsitoare Grozdanovski va fi jucatorul nostru”, a declarat ieri George Copos. Pentru mijlocas, Rapid va plati în jur de 350.000 de euro. Antrenorul Razvan Lucescu considera totusi ca s-a facut prea multa vâlva pe tema transferului lui Grozdanovski. “Nu e nici Maradona, nici Platini. El va trebui sa intre în competitie cu ceilalti pentru a evolua. E un transfer important, într-adevar, pentru ca va suplini si absenta lui Karamian”, a punctat tehnicianul.

Sursa: http://www.prosport.ro, editia de ieri, 14.01.2007.

@Bob wrote:

“Nu îl dau pe Bãlan nicãieri, nici mãcar la Rapid!”
Vasile Siman, patron Sportul

Bravo Vasile!!!!