Reply To: Tiberiu Bălan 17.02.1981

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Tiberiu Bălan 17.02.1981 Reply To: Tiberiu Bălan 17.02.1981

#56043
Giani
Member

@franz_kafka wrote:

Giani + laucantona
1. totusi, T. Balan este in cele din urma un om, si asemenea oricarei asemenaea fapturi ciudate este stapanita de felurite ambitii…, astfel incat cred ca ar tb lasat sa-si incerce norocul prin alte parti, chiar daca ar putea fi, de fapt, cumplitul sau ghinion (mai bine sa se autoinvinovateasca pt alegerea facuta decat sa blameze clubul…, traim intr-o tara care se pretinde libera);
2. ce tot ne ascundem dupa cires (pom cu o tulpina groasa incat e incapabil sa piteasca si un iepure)? Cotonogara maimuta bipeda de care vb, este celebrul fotbalist V. Moldovan, castigator al Ligii campinilor, Cupa UEFA, Cupa Mondiala si Campionatul European!

Frate ce a castigat Sholdovan cu asta? poate la barbut. Cu ce echipe? in ce ani? Realist vorbind, Tibi nu are de ce sa plece acum la Rapid: concurenta pe posturi este acerba, dupa cum spune si Razvan Lucescu, si ii va fi greu sa reziste in competitie cu niste fotbalisti care in aceste sase luni, cat el a fost prin clinici, au jucat. Il cred ca vrea sa plece, din partea mea poate sa plece si la Real sau la Chelsea daca aia il vor, dar dupa o pauza prelungita si cu o asemenea concurenta pe post, numai un noroc chior l-ar face titular. Acum are nevoie de jocuri, nu de firma, firma o poate lua si in vara, daca nu se mai gaseste cate un oligofren sa il rupa la oase. Dupa o accidentare, cele sase prezente in nationala devin egale cu zero. Primul avantajat de ramanerea la Sportul pana la vara este chiar el, nu echipa. Pentru echipa este chiar o deficienta, pentru ca Tibi va ocupa un post pe care oricum il va elibera la sfarsitul sezonului, ori pe acel post ar putea fi promovat un alt jucator competitiv, poate nu la fel de bun, dar comparabil.