Reply To: Tiberiu Bălan 17.02.1981

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Tiberiu Bălan 17.02.1981 Reply To: Tiberiu Bălan 17.02.1981

#56167
07Ex
Keymaster

Şiman: “Steaua nu a putut să-i satisfacă pretenţiile lui Bălan! Alte două cluburi din Liga 1 l-au refuzat”

Patronul Sportului Studenţesc, Vasile Şiman, a dezvăluit că Tiberiu Bălan nu are cum să devină liber de contract, deoarece gruparea din Regie i-a plătit toate datoriile.
Pe de altă parte, Şiman a spus că Steaua nu a acceptat pretenţiile lui Bălan, şi că încă două cluburi l-au refuzat pe mijlocaş din această cauză.
” Bălan mi-a spus ce pretenţii are şi Steaua nu poate să i le satisfacă. El mi-a transmis care sunt condiţiile minime şi le-am transmis mai departe. Steaua a considerat pretenţiile foarte mari şi nu le-a acceptat. La fel şi Astra şi FCM Târgu Mureş.

Dacă era o ofertă apropiată, probabil că se ajungea la un consens. Oricum, chiar dacă ar accepta Tibi Bălan, nu înseamnă că afacerea e făcută. Trebuie să mai fiu şi eu de acord.

Din punctul nostru de vedere, nu are cum să devină liber de contract, noi i-am plătit toate drepturile financiare. Ar fi un abuz dacă Liga l-ar declara liber”, a spus Şiman la Sport.ro

Tibi Bălan dezvăluie MOTIVUL pentru care nu a ajuns la Steaua: “Dacă nu au acceptat, nu se termină viaţa”

Gigi Becali a dezvăluit că se înţelesese cu Vasile Şiman asupra transferului lui Tibi Bălan la Steaua, însă că negocierile au intrat în impas din cauza pretenţiilor fotbalistului.
Mijlocaşul Sportului a făcut câteva precizări cu privire la eventualul său transfer la gruparea din Ghencea.
“Nu am refuzat Steaua, a fost o negociere a unor condiţii. Cei de la Steaua nu au fost de acord cu pretenţiile mele. Nu ştiu care a fost problema, salariul sau valoarea mea.

Nu are importanţă cât am cerut, ci că ei nu au fost de-acord. Nu cred că suma exactă contează. Dacă nu au acceptat, asta e, nu se termină viaţa. Nu aş spune “nu” unei noi negocieri. Mai las eu, mai pun ei…

Nu mi-e frică să joc în sezonul viitor la Sportul. Pentru mine negociază domnul Şiman. Nu aş spune “nu” unei oferte din ţară. Eu ar trebui să discut în două situaţii paralele: e o diferenţă dacă aş fi liber sau dacă rămân la Sportul. Răspunsul se va da peste o săptămână, o să vedem atunci.

Aş prefera să joc într-o cupă europeană. Oţelul e atractivă pentru că joacă în Ligă, dar nu m-au contactat. Orice e posibil”, a declarat Tibi Bălan la Sport.ro.

Jucătorul care l-a refuzat pe Becali! “M-am înţeles cu patronul lor, dar nu vrea să vină! El e mare fotbalist, mare, mare…”

Gigi Becali a anunţat schimbări radicale în Ghencea din această vară, iar în acest sens s-a înţeles deja cu cinci jucători care vor îmbrăca din vară tricoul roş-albastru.

Pe lângă Junior Moraes, Raul Rusescu, Gabi Matei, Mihai Costea şi Dorinel Popa, finanţatorul Stelei s-a înţeles cu Vasile Şiman pentru transferul lui Tibi Bălan.

Numai că, jucătorul a avut pretenţii financiare cu mult mai mari decât ar fi fost dispus să-i ofere Becali, iar mutarea acestuia a intrat în impas.

“E mare jucător Tibi Bălan ăsta, mare de tot… M-am înţeles cu Şiman pentru transferul său, dar el nu vrea să vină. Mi-a cerut 200.000 de euro la semnătură şi 250.000 de euro salariu pe an. El e mare jucător, mare, mare…”, a declarat Gigi Becali la gsptv.

Mijlocaşul în vârstă de 30 de ani a marcat 12 goluri în 25 de partide jucate pentru Sportul în acest sezon.