Reply To: Dacian Varga 15.10.1984

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Dacian Varga 15.10.1984 Reply To: Dacian Varga 15.10.1984

#56245
07Ex
Keymaster

„Varga e transferabil!”

Deşi Varga se află printre posibilele achiziţii ale lui Marius Lăcătuş la Steaua, preşedintele Sportului, Vasile Şiman a dezminţit toate zvonurile privind un eventual transfer al mjlocaşului în Ghencea. Acesta a ţinut să precizeze că se poate pune în discuţie şi un eventual împrumut dacă nu ajunge la o anumită înţelegere cu nici un club.

“Nu ne-a contactat nimeni de la Steaua. Varga ca oricare jucător de Sportul este tansferabil dar nu se află pe lista de transferuri. Cei de la Steaua au telefonul meu, iar când o să vină cu o ofertă concretă o să mai stăm de vorbă. Se poate pune în discuţie şi un eventual împrumut.Varga joacă de şapte ani la Sportul, dar nu pot să mă duc să bat la poarta oricărei echipe şi să-i oblig să-l transfere. Asta este poziţia noastră,noi depindem de cluburile care transferă. Ofertele bune se şi pot refuza.” , a declarat preşedintele Sportului, Vasile Şiman. (Cosmin SCARLAT)

“Steaua? Sună tentant!”

Atacantul Sportului Studenţesc revine în atenţia granzilor primei ligi din România. Rând pe rând Varga a avut oferte de la Steaua, Dinamo sau Rapid, dar nici una nu s-a concretizat şi acesta a rămas să evolueze la Sportul. Unul dintre ultimii mohicani ai „găştii nebune” ce îi bucura pe iubitorii fotbalului, Dacian este pregătit să facă pasul spre un alt nivel. De curând şi-a făcut debutul în tricoul naţionalei şi impresia bună lăsată acolo îi dă speranţe la cât mai multe prezenţe pentru tricolor.

Crezi că ti-a venit şi ţie rândul să pleci de la Sportul ?
Cu siguranţă că da. Mi-am făcut datoria aici şi cred că ar trebui să evoluez la o echipă cu pretenţii. Oricum, aş pleca de aici doar în cazul în care ar avea de câştigat şi clubul şi eu.

Se tot vehiculează că Steaua te curtează insistent…
Am auzit şi eu că m-ar dori Steaua, e tentant, dar la mine nu a ajuns nici o ofertă. În orice caz, jucătorul este ultimul care află despre interesul unui club. Eu îmi doresc să primesc cât mai multe oferte convenabile pentru mine şi mai apoi am să văd unde am să evoluez.

Să înţeleg că nu ai nici o preferinţă anume?
Nu. Sunt fotbalist profesionist şi de unde am să primesc cea mai buna ofertă acolo am să merg să joc cel mai bun fotbal pe care îl pot. CFR Cluj, Timişoara sau Urziceni sunt şi ele destinaţii foarte bune, nu neapărat în Bucureşti se poate face performanţă. Cert e că în nici un caz nu mi-aş dori să joc la o echipă din subsolul clasamentului. Aşa nu aş face decît să risc să mă întorc de unde am plecat. (Alexandru Amironoaiei)