Reply To: Dacian Varga 15.10.1984

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Dacian Varga 15.10.1984 Reply To: Dacian Varga 15.10.1984

#56275
07Ex
Keymaster

“Ar fi o dramă să rămân în Liga 2, dar n-ar fi o problemă! O iau de la început!”

Viitorul lui Dacian Varga este în continuare incert… Jucătorul care a ieşit campion cu Unirea Urziceni speră din tot sufletul să plece de la Sportul Studenţesc în această vară, oriunde, numai să joace în Ligă! Deocamdată oficialii Unirii au demarat discuţiile pentru cumpărarea sa şi a lui Bălan, dar încă nu s-a ajuns la un consens. Între timp a intrat pe fir şi Standard Liege, echipa antrenată de Loţi Boloni, dar există şi posibilitatea ca ‘studentul’ să evolueze în continuare în eşalonul secund.

“Sunt onorat să aud că mă doreşte o echipă de Champions League precum Standard. Am încredere în domnul Şiman ca o să facă alegerea cea mai bună. Ar fi o dramă pentru mine să joc în Liga a 2-a… Aşa că dacă e să rămân Sportul… asta e! O luăm de la început, nu e nicio problemă”, a spus Varga pentru http://www.sport.ro.

Patronul Sportului, Vasile Şiman, crede că Varga va pleca până la urmă de la echipa studenţilor, dar precizează totodată că nu va fi o tragedie dacă Dacian şi-ar continua cariera la clubul care l-a propulsat în fotbalul mare. “Nu cred că Varga va rămâne La Sportul… Şi chiar dacă s-ar întampla asta, nu ar fi nimic incredibil… Este absolut normal! Şi Hagi a jucat în Serie B. A jucat cumva pe 5 milioane pe an?! S-a dus la Campionatul Mondial şi a fost unul dintre cei mai buni jucători din lume. Din partea clubului Standard nu am primit nicio ofertă pentru Varga”, a afirmat Şiman pentru http://www.sport.ro.