Reply To: Dacian Varga 15.10.1984

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Dacian Varga 15.10.1984 Reply To: Dacian Varga 15.10.1984

#56326
07Ex
Keymaster

“Această creatură a sărit să-l bată pe Petrescu şi a furat din vestiarul lui Dinamo” Şiman, în conflict deschis cu jucătorii Sportului

Scandalul de la Sportul continuă. Patronul Vasile Şiman îşi continuă “războiul” personal cu jucătorii, iar acum în colimator a intrat Dacian Varga.

Şeful de la Sportul îl atacă dur pe Varga, jucător pe care îl consideră a fi unul dintre capii revoltei de la finalul săptămânii trecute când “studenţii” au refuzat să se intre pe teren la meciul cu Farul.

“Îmi reproşez că eu am inventat acest personaj odios. Varga e un distrus, peste tot pe unde a fost, a creat numai probleme şi scandal. De ce credeţi că Dan Petrescu nu l-a luat pe el la Kuban şi l-a transferat pe Gigel Bucur. Vă spun eu. La un meci Dinamo – Urziceni, la care Varga era rezervă, acest distrus de care vă vorbesc l-a înjurat în continuu pe Dan Petrescu cât timp a ieşit la încălzire. Mai mult, a sărit să-l şi bată pe Petrescu. Nu mai zic de ceea ce a făcut la Dinamo, unde fura din vestiar, dar până l-au prins şi l-au dat afară. Să-mi mulţumească mie pentru că l-am scăpat acum mulţi ani din mâinile lui Cezar Zamfir, care l-ar fi călcat în picioare. Iată, pe scurt, cine e această creatură scăpată de sub control şi care răspunde la numele de Varga”, a declarat Vasile Şiman la gsptv. (LIVIU CHIRICA)