Reply To: Turneul de la Brasov

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Turneul de la Brasov Reply To: Turneul de la Brasov

#56348
Tavi
Member

From Dan Petrescu with love (28.07)

În primul joc al turneului de la Brasov, Dan Petrescu a reusit să-l învingă pe fostul său coleg de bancă de la FC National, Walter Zenga. Sportul a intrat pe teren în fata “bancarilor” avînd sfiala unei domnisoare. Experienta băietilor lui Zenga părea să-i fi sufocat pe studenti, care au primit gol în minutul 23, după o bîlbîială în lant a defensivei. Reusita lui Gigel Coman a fost practic anihilată de Mitrovici, eliminat pentru proteste, iar jocul Sportului a început să se lege abia după pauză.
Apărarea Nationalului a început să fie numărată în picioare încă din minutul 48. Portarul Marius Popa s-a opus egalării, care a venit însă 17 minute mai tîrziu. Gigel Bucur i-a surprins pe “bancari” dormind în ghete, a recuperat o minge în careul advers, si l-a executat pe Popa.
Schimbările făcute de cei doi antrenori au înclinat balanta în favoarea echipei lui Dan Petrescu, în ciuda faptului că la Sportul au jucat trei fotbalisti de 18 ani: Stefan Stere (venit de la juniorii Stelei), Costin Curelea si Dacian Varga (ambii promovati de la echipa de tineret).
Chihaia a marcat de două ori, ultima dată, în minutul 81, din excelenta pasă primită de la Dacian Varga, punînd capăt unui meci în care Nationalul a dezamăgit. A fost prima victorie a lui Dan Petrescu în fata fostului său “coleg de bancă”, Walter Zenga.