Reply To: Turneul de la Brasov

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Turneul de la Brasov Reply To: Turneul de la Brasov

ion
Member

@Ultras wrote:

Isi face cineva probleme in ceea ce priveste echipa care va promova din grupa noastra? Nici eu. Daca vom rezolva problemele legate de aparare si de bani cred ca peste un an putem sa ne batem pentru unul dintre primele 5 locuri ale Diviziei A. Cu jucatorii platiti la timp si motivati putem deveni o forta.
AVANTI BIANCO – NERI!

Da .Eu imi fac probleme deoarece prin tot ce iese la iveala se vede faptul tot mai clar ca Siman nu a mai vrut sa tina echipa in A.Avem lot,avem valoare dar la nivel de conducere nu avem decit un om axat pe profit personal.Uitati-va la toata divizia A si B si spuneti voi cum arata celelalte loturi de jucatori incepind cu locul 1 si terminind cu 16 sau 18.Echipa nostra avea valoare de cupe europene si pot spune ca daca Siman dorea sa faca un lucru bun si pentru el si pentru echipa atunci accepta infuzia de capital de la alti sponsori!Nu va e teama ca vom ajunge in situatia de a promova dar Siman vazind din nou ca nu are bani va vinde locul sau va mai gasi iar o ghidusie pentru a ramine in B?