Reply To: Turneul de la Brasov

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Turneul de la Brasov Reply To: Turneul de la Brasov

#56354
07Ex
Keymaster

@Ultras wrote:

Isi face cineva probleme in ceea ce priveste echipa care va promova din grupa noastra? Nici eu. Daca vom rezolva problemele legate de aparare si de bani cred ca peste un an putem sa ne batem pentru unul dintre primele 5 locuri ale Diviziei A. Cu jucatorii platiti la timp si motivati putem deveni o forta.
AVANTI BIANCO – NERI!

Nu prea iti dau dreptate. Cred ca Ion a pus punctul pe “i” cand a spus ca Siman nu a mai vrut sa tina echipa in divizia A. Imi aduc aminte cand am promovat in A si cand, bazat pe lotul pe care-l aveam, zicea lumea ca vom ajunge printre primele 5-6 echipe din campionat. Am ajuns? Nu! Dece? Deoarece nu am avut bani, nu am avut aparare, in ultimele cateva etape nu am avut antrenor, s.a.m.d.

Nu cred ca acum lucrurile vor fi diferite. Se poate sa promovam, deoarece chiar nu este alta echipa care sa ne poata sta in cale, dar odata ajunsi in A Siman isi va da din nou seama ca nu are bani si iarasi vom retrograda, poate nu intr-un an doi, dar peste 3-4 sigur. Eu chiar nu pot intelege cum de voi sunteti asa de optimisti atata timp cat echipa (si mai ales conducerea) nu au suferit modificari majore in vara asta. Cum de va inchipuiti ca avand lotul pe care-l avem (aduceti-va aminte de gafele lui Stanca, Stancioiu, Negru, Galamaz, etc. de anul trecut) si cu conducerea pe care o avem (adica cu Siman la timona) vom reusi sa facem performanta in divizia A? Poate in divizia B, dar in A ma insel. Eu imi aduc aminte ca in anul cand am promovat in A am maturat pe jos cu echipele din divizia B dar in A nu am reusit decat sa ne clasam pe un loc de baraj. Sa nu uitam ca in divizia A nu conteaza numai cat de buna e echipa dar conteaza de asemenea si cu cine te ai bine si cu cine nu. Din pacate pentru noi Siman nu prea se are bine cu cei din conducerea LPF asa ca vom avea de suferit in A indiferent daca vom avea un lot valoros sau nu.