Reply To: Romeo Padureţ 17.10.1974

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Romeo Padureţ 17.10.1974 Reply To: Romeo Padureţ 17.10.1974

#56561
Ultras
Member

Prima Pagina: Ultima strigare: Paduret,

Steaua il va legitima astazi pe mijlocasul de 29 de ani al Sportului Studentesc

Catalin Tepelin, Cristian Zagaradniuc

Rapid l-a luat pe Sabin Ilie. Dinamo pe Bucuroaia. Nici Steaua n-a stat cu miinile in sin si a profitat de perioada de mercato acceptata de LPF intre 8 si 19 septembrie, timp in care se pot transfera numai jucatorii liberi de contract. “Mai luam pe cineva, dar nu e vorba despre Galca”, a anuntat aseara Gigi Becali. Surse autorizate au dezvaluit tinta ros-albastrilor: Romeo Paduret. Ei au obtinut ieri acordul mijlocasului in virsta de 29 de ani al divizionarei B Sportul Studentesc. Astazi, la Marriott, vor fi semnate actele, fotbalistul urmind sa apartina Stelei pina in 2006.

Tratativele s-au purtat intr-o discretie totala, oficialii gruparii din Ghencea temindu-se de o contraofensiva a rivalilor de la Dinamo, acolo unde Andone, fostul antrenor al Sportului, l-ar dori si el pe Paduret. Titular in toate cele patru meciuri disputate de “studenti” in acest sezon al esalonului secund, el ar mai fi sub contract numai trei zile, pentru ca duminica va expira intelegerea sa cu clubul din Regie.

Este foarte probabil ca intre ros-albastri si echipa patronata de Vasile Siman sa fi intervenit un acord, conform caruia Paduret sa fie eliberat de Sportul inca de miine, pentru a fi legitimat in timp. Siman neaga insa negocierile cu Steaua: “Daca il vor pe Romeo, ii astept la discutii. Ne vom intelege fara probleme”.

Grila mijlocasului se invirte in jurul sumei de 200.000 de dolari. El a cistigat in sezonul trecut 18.000 de dolari din salariu si 17.000 de dolari din prime. |n Ghencea, contractul sau va fi de cel putin trei ori mai consistent, dar Paduret nu mai poate fi folosit in Cupa UEFA, ci doar in partidele din Divizia A si din Cupa Romaniei.

Carte de vizita

Romeo Paduret
Nascut la 17 octombrie 1974
Debut in Divizia A: 4 aprilie 1993
A jucat numai la Sportul Studentesc
Meciuri in Divizia A: 119
Goluri in Divizia A: 8