Reply To: Romeo Padureţ 17.10.1974

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Romeo Padureţ 17.10.1974 Reply To: Romeo Padureţ 17.10.1974

Tavi
Member

@Radu Dobrin wrote:

@Ultras wrote:

Cu viata grea, ai dreptate! Dar sa nu uitam ca pentru Padure e ultima sansa sa mai ciupeasca ceva. Daca nu face cheag acum, va ajunge antrenor la copii Sportului peste cativa ani! Nu spun ca asta ar fi rau! Da’ nu stiu daca vrea sa ajunga din nou pe statul de plata al lui Siman 😈 😈 😈 😈 😈

si din 35k pe an nu se poate face cheag!?!…

mda…imi aduc aminte in 86 cind steaua lua cite un aro revopsit de caciula pentru cupa….si oricarei echipe (atentie!..din lume!) care intra pe teren impotriva lor le tremurau chilotii…..parca tot pe vremea aia sportul batea inter la bucuresti….

35000/an…….

poate sint eu mai tacanit…dar la nivelul de fotbal care se joaca in romania la ora actuala, jucatorii ar trebui sa fie platiti cu 5 mil lei pe luna.

si ar trebui sa taca din gura si sa zica ‘mersi’ ca altfel ar lucra cu tirnacopul

o sa spuneti ca figo la real madrid ia nu-stiu-cit…samd…..parerea mea e ca si chestia aia e la fel de anormala ca si cei 35k

Radu … cand tu te scoli la 10 si bajbai dupa sticla de vodca … oamenii aia au dat deja turele de teren de sfarsit de antrenament! asta in cursul saptamanii ca in uichend au meci ….

pe de alta parte ar trebui sa fi primul care intelege cum functioneaza o piata .. fie ea si a fortei de munca … ca in tarile civilizate … cu cerere si oferta …