Reply To: Cristian Ciubotariu 24.10.1980

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Cristian Ciubotariu 24.10.1980 Reply To: Cristian Ciubotariu 24.10.1980

#57055
07Ex
Keymaster

Liviu Ciobotariu, antrenor la Dunărea Galaţi

Fostul internaţional român Liviu Ciubotariu este noul antrenor principal al formaţiei Dunărea Galaţi, el semnând un contract pe doi ani şi jumătate cu gruparea din Liga a II-a.

Ciobotariu are ca obiectiv în sezonul 2006/2007 evitarea retrogradării. “Pe lângă atingerea acestui obiectiv, îmi doresc foarte mult să schimb mentalitatea jucătorilor, să aduc la echipă cât mai mult din ce am învăţat în cei şase ani cât am evoluat în Belgia”, a declarat Liviu Ciobotariu, care a susţinut, vineri, prima conferinţă de presă în calitate de antrenor al formaţiei gălăţene.

Preşedintele grupării gălăţene, Auraş Braşoveanu, a subliniat că tocmai experienţa acumulată de Ciobotariu în Belgia a fost unul dintre motivele pentru care l-a ales ca antrenor. “Fotbalul româsc suferă destul de tare din acest punct de vedere, al mentalităţii. De doi ani încercăm să ne apropiem de normalitate aducând la echipă oameni cu experienţă în fotbalul occidental”, a declarat Braşoveanu.

Ciobotariu se află la prima experienţă ca antrenor principal, după ce timp de o săptămână a asigurat interimatul la conducerea tehnică a formaţiei FC Naţional, după demisia lui Ion Vlădoiu şi până la numirea lui Sorin Cârţu. Noul antrenor de la FCM Dunărea va petrece Revelionul în Belgia, ocazie cu care va încerca să perfecteze transferul unor tineri jucători belgieni.

La finalul turului Ligii a II-a, Dunărea Galaţi ocupă locul 10 în clasamentul Seriei I, acumulând 25 de puncte în 17 partide.