Reply To: 30.08.2003 Sportul Studentesc – Rarora Rm. Valcea 6-0(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B 30.08.2003 Sportul Studentesc – Rarora Rm. Valcea 6-0(1-0) Reply To: 30.08.2003 Sportul Studentesc – Rarora Rm. Valcea 6-0(1-0)

#57096
Ultras
Member

Sportul Studenţesc – FC Rarora 6-0
Studenţii lui Dan Petrescu ne-au umplut sacul
gruparea vâlceană a fost dezavantajată de arbitri, în prima repriză, şi au căzut fizic în ultimele 45 de minute

Gruparea vâlceană, Fotbal Club Rarora s-a deplasat la Bucureşti, pentru întâlnirea cu Sportul Studenţesc, cu gândul la un rezultat de egalitate, care ar fi însemnat o adevărată surpriză în seria a doua a Diviziei B. Elevilor lui Mitică Teleşpan nu li s-a dat, însă, nici o şansă pe terenul din Regie. Gazdele, cu fostul internaţional, Dan Petrescu, pe banca tehnică, au venit la stadion cu lecţia bine învăţată, lucru care se poate spune şi despre trioul feminin de arbitri, format din Cristina Ionescu, din Vulcan, Irina Mart, din Botoşani, şi Fevronia Ion, din Craiova. în prima repriză, oltenii nu au fost lăsaţi să mişte, fluierul domnişoarei Cristina Ionescu a fost “îndreptat” într-o singură direcţie şi studenţii au marcat o dată, după un henţ clar ca lumina zilei şi au mai ratat un penalty inventat de aceeaşi domniţă. În cea de-a doua repriză, gazdele au zburdat în teren, profitând de căderea fizică a vâlcenilor şi au mai marcat de încă cinci ori stabilind scorul etapei, Sportul Studenţesc – FC Rarora 6-0. După a doua etapă a Diviziei B, gruparea din Zăvoi a coborât pe locul 11 al clasamentului şi aşteaptă vizita Daciei Mioveni, o altă echipă puternică a seriei, care va veni cu pretenţii la Râmnicu Vâlcea.

Dan Petrescu, mulţumit
La finalul jocului câştigat de Sportul la scor mare în faţa Rarorei, fostul internaţional Dan Petrescu, antrenor al formaţiei bucureştene, a declarat: „A fost un meci bun, pe care-l puteam câştiga la o diferenţă mai mare. S-a văzut, am mai ratat un penalty şi alte câteva ocazii de gol. Sper să continuăm în acelaşi ritm”.
Sebastian Cîrciu

Mazilu, patru goluri
Dorit în vara acestui an de campioana Rapid Bucureşti, atacantul Mazilu a marcat de patru ori în poarta Rarorei şi a ratat un penalty. După joc, cel mai bun jucător al Sportului a declarat că este sigur de promovarea formaţiei în care joacă, afirmând că startul lansat nu este deloc întâmplător.

Brigada Zăvoi, la treabă
După ce au primit un mijloc de transport prin bunăvoinţa primarului Traian Sabău, membrii galeriei vâlcene au fost prezenţi la meciul pierdut de Rarora la Bucureşti. Brigada Zăvoi, în frunte cu Cristi Băzărâncă, şi-a încurajat exemplar favoriţii, chiar dacă scorul a curs mereu în favoarea adversarilor.