Reply To: 06.09.2003 Unirea Uriziceni – Sportul Studentesc 0-2(0-1)

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B 06.09.2003 Unirea Uriziceni – Sportul Studentesc 0-2(0-1) Reply To: 06.09.2003 Unirea Uriziceni – Sportul Studentesc 0-2(0-1)

#57145
ultrasro
Member

Placut impresionati de baza sportiva a Unirii Urziceni am luat loc in peluza 2 a stadionului. Lume circa 4000, destul de linistiti, au avut o galerie de circa 300 de oameni dotati cu tobe, torte si un baner alb albastru de dimensiunea peluzei.

Unirea a inceput curajos jocul, cu combinatii in viteza, desfacand destul de bine jocul pe margini. In tradeaza din cand in cand tehnica, care le strica fazele cand sa ajunga in situatii perculoase pentru poarta lui Stanca.

Cel mai bun mijlocas al gazdelor, Mircea Ciorea face o repriza excelenta, alearga, paseaza in viteza, se demarca dar atacantii gazdelor nu reusesc sa finalizeze cum trebuie. Totusi la poarta noastra se desfasoara faza ce putea schimba soarta partidei. Un atac prelungit in jumatatea noastra, un assist excelent la 20 de metri de poarta urmat de un sut puternic spre poarta nostra deviat in ultima clipa de plonjonul disperat al lui Rusu. Mingea trece la o palma de vinclul stang al portii la o faza la care Stanca nu avea ce face fiind mascat de multi jucatori! Scapam cu fata curata din aceste momente delicate, si jucam mai asezat faza de atac incercand sa dizlocam prin un doiuri apararea gazdelor. Reusim acest lucru in minutul 44 cand Gigel Bucur finalizeaza cu caln un contraatac in 2 purtat in mare viteza.

La pauza spectatorii gazda erau aproape redusi la tacere, iar noi asteptam cu incredere repriza secunda.

Debutul reprizei secunde ne este favorabil, in urma unei centrari de pe stanga, portarul gazdelor incearca sa iasa si se ciocneste de Mazilu pe la 8 metri de poarta. Mingea ajunge la Balan care o lobeaza cu multa indiferenta in poarta in care se grabea sa ajunga unul din fundasi! 2-0 pentru noi. Gazdele incearca sa revina in joc, forteaza pe mijlocul terenului, dar jucatorii nostri resping cu detasare tot ce misca prin careu. Uneori in tribuna, alteori mai dau pe langa, mai cad in fund, mai primesc cate o minge intre picioare sau in figura, dar atat. Gazdele trimit pe langa 2 lovituri libere periculoase de la 16 metri. Se accidenteaza Maxim, FAULTAT IN CAREUL GAZDELOR, si intra Oae. Arbitrul nu acorda insa nimic. Balan este luat cu fulgi cu tot in careu, dar Augustus Constantin are din nou orbul gainilor si se face ca ploua. Mai intra Negru si Varga care au cateva incursiuni periculoase in careul gazdelor, dar sunt blocati in ultima clipa. Meciul se termina in atmosfera de vacanta, spectatorii aplauda ambele echipe. Galeria noastra este salutata de tot orasul, impartim programe meci la doritori. Jucatorii nostri ne saluta in stil sudamerican, cel mai activ fiind Rusu. Jucatorii fac 3 ture de stadion in aplauzele noastre. Plecam spre autocar, iar peste o ora ajungem acasa. Razvan a ajuns la meci pe cont propriu in minutul 20 si a plecat spre Bucuresti in minutul 80, avand prezenta obligatorie la o nunta. Am terminat expeditia in Regie, in spatele caminului P1, la o terasa pentru bere si shaorma. Stabilim programul viitoarelor deplasari si apoi ne dam intalnire pentru meciul cu Vanju Mare.