Reply To: FC Universitatea Bucuresti

Home Forums Miscelaneous Internet / Computer Games FC Universitatea Bucuresti Reply To: FC Universitatea Bucuresti

Giani
Member

@Radu Dobrin wrote:

care craciun??…dorel craciun are solid scoring si set pieces (plus passable la defending si winger)…asa ca l-am pus virf….sau nu intteleg eu prea bine ce se intimpla acolo? :)

Atunci e clar ca e varf. Scuze, nu am reusit sa citesc prea atent topicul. Ma uitasem la primul tau meci si aparea ca rezerva de portar, asta m-a derutat. Probabil ca a fost meciul in care echipa ti-a facut-o computeru’ ca e idiot.

@Radu Dobrin wrote:

de care jucator zici ca are pasa super?

Decu. E evaluat la 1,6 milioane, vezi ce alte calitati are. Scoring nu ca a luat 1,5 stele. Dar cu pasa asta cred ca ia 2 stele si ca inner cu inadequate playmaking.

@Radu Dobrin wrote:

ala de care vreau sa scap, l-am cumparat din greseala, ca mi s-a parut ieftin (tot 100.000)…dar mi-am dat seama ca nu prea am ce sa fac cu el…daca nu il ia nimeni o sa il antrenez in aparare

antrenorul m-a costat cam 3.500.000 …dar alta solutie nu aveam….acum cred ca mai am cam 3 milioane (aproape), dar nu bag inca in stadion…suporterii sint si asa furiosi :)

Aparatorii vad ca nu prea sunt cotati, cel putin la grila. Am facut si eu prostii de genul asta si m-am trezit cu trei defenderi inadecvati in lot. Asa ca am schimbat strategia pe 5-3-2 si am inceput sa antrenez fundasi la norma. Sper sa imi mearga, mai ales ca sunt pe minus cu banetul. Ceea ce e foarte trist. La prima ta victorie, suporterii isi vor reveni, daca e si acasa, chiar puternic.

Despre cum sa faci echipa, cred ca explicatiile lui Ovidiu sunt suficiente, asa ca nu iti mai bat capul cu conceptia mea de joc.