Home › Forums › Miscelaneous › Internet / Computer Games › FC Universitatea Bucuresti › Reply To: FC Universitatea Bucuresti
@Radu Dobrin wrote:
care craciun??…dorel craciun are solid scoring si set pieces (plus passable la defending si winger)…asa ca l-am pus virf….sau nu intteleg eu prea bine ce se intimpla acolo?
Atunci e clar ca e varf. Scuze, nu am reusit sa citesc prea atent topicul. Ma uitasem la primul tau meci si aparea ca rezerva de portar, asta m-a derutat. Probabil ca a fost meciul in care echipa ti-a facut-o computeru’ ca e idiot.
@Radu Dobrin wrote:
de care jucator zici ca are pasa super?
Decu. E evaluat la 1,6 milioane, vezi ce alte calitati are. Scoring nu ca a luat 1,5 stele. Dar cu pasa asta cred ca ia 2 stele si ca inner cu inadequate playmaking.
@Radu Dobrin wrote:
ala de care vreau sa scap, l-am cumparat din greseala, ca mi s-a parut ieftin (tot 100.000)…dar mi-am dat seama ca nu prea am ce sa fac cu el…daca nu il ia nimeni o sa il antrenez in aparare
antrenorul m-a costat cam 3.500.000 …dar alta solutie nu aveam….acum cred ca mai am cam 3 milioane (aproape), dar nu bag inca in stadion…suporterii sint si asa furiosi
Aparatorii vad ca nu prea sunt cotati, cel putin la grila. Am facut si eu prostii de genul asta si m-am trezit cu trei defenderi inadecvati in lot. Asa ca am schimbat strategia pe 5-3-2 si am inceput sa antrenez fundasi la norma. Sper sa imi mearga, mai ales ca sunt pe minus cu banetul. Ceea ce e foarte trist. La prima ta victorie, suporterii isi vor reveni, daca e si acasa, chiar puternic.
Despre cum sa faci echipa, cred ca explicatiile lui Ovidiu sunt suficiente, asa ca nu iti mai bat capul cu conceptia mea de joc.