Reply To: Costin Curelea 11.07.1984

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Costin Curelea 11.07.1984 Reply To: Costin Curelea 11.07.1984

#57443
dragos
Member

Curelea se va întîlni cu rapidiştii peste trei etape, cînd va veni cu Sportul în Giuleşti

George Copos e mult mai implicat în treburile Rapidului de cînd Dinu Gheorghe a părăsit clubul.

Patronul n-a stat cu mîinile în sîn şi s-a ocupat să-şi onoreze promisiunile către Răzvan Lucescu. După ce a depus actele pentru a obţine un împrumut de la bancă în vederea achitării tuturor restanţelor salariale către jucători, grija lui Copos a fost să rezolve o altă doleanţă a antrenorului: aducerea unui vîrf de careu.

Boss-ul din Grant a redeschis pista “studentului” Costin Curelea şi a negociat din nou cu Vasile Şiman. Apropiaţi ai finanţatorului din Regie susţin că în această iarnă fotbalistul va fi lăsat mai mult ca sigur în alb-vişiniu sub formă de împrumut pe 6 luni. Copos şi Şiman bătuseră palma pentru atacantul de 27 de ani şi înaintea începerii sezonului, însă n-au avut timp să mai înregistreze transferul pînă la finele perioadei de transferuri. Ca să nu rişte un nou caz “Varga – Bălan”, cei doi au amînat afacerea pentru pauza dintre tur şi retur. În atacul rapidist se va elibera în această iarnă cel puţin un loc, Sburlea şi Cassio fiind pe picior de plecare.

“Nu va fi nici o problemă din partea mea dacă domnul Şiman îmi găseşte o echipă din Liga 1. N-am preferinţe, nu sînt nici rapidist, nici stelist, nici dinamovist”
Costin Curelea, atacant Sportul

“La jumătatea acestei luni voi analiza şi voi comunica celor din conducere concluziile mele în privinţa lotului, dacă şi unde ar mai fi nevoie de întăriri”
Răzvan Lucescu, antrenor Rapid