Reply To: Costin Curelea 11.07.1984

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Costin Curelea 11.07.1984 Reply To: Costin Curelea 11.07.1984

#57444
07Ex
Keymaster

Culisele unei ‘afaceri’ din care Răzvan şi Rapid ar fi ieşit pe PLUS, dar Copos a pierdut! Cum s-a ‘sucit’ Şiman, deşi a fost la un pas să bată palma pentru Curelea

George Copos a discutat cu Vasile Şiman în timpul şi în pauza meciului dintre Rapid şi Sportul Studenţesc (2-0) despre cum ar putea ajunge Costin Curelea (27 de ani) la Rapid. Patronul din Regie a văzut meciul alături de şeful giuleştenilor la tribuna oficială din Giuleşti şi, chiar dacă la un moment dat nu ar fi refuzat, desfăşurarea jocului l-a pus pe gânduri.

Copos nu a glumit atunci când a spus că în iarnă îi va aduce lui Răzvan Lucescu un atacant care să rezolve problemele din ofensivă. Primul pe lista priorităţilor bossului rapidist este Costin Curelea, fotbalist pe care l-a văzut la lucru duminică seară, împotriva Rapidului. La fel ca la majoritatea jocurilor dintre alb-vişinii şi Sportul, Copos l-a invitat pe Vasile Şiman, finul său, să vadă meciul împreună, dar de data aceasta a folosit ocazia şi pentru a discuta despre “perla” Regiei. Cei doi au vorbit intens despre un împrumut al lui Curelea, apropiaţi ai acestora mărturisind că afacerea era la un moment dat pe drumul cel bun.

Arbitrajul l-a “sucit” pe Şiman

Dacă discuţiile preliminare îi puteau da motive de bucurie lui Copos, nu la fel se poate spune şi despre atitudinea de după meci a lui Vasile Şiman. Extrem de nemulţumit de arbitrajul lui Teo Crăciunescu, patronul a declarat scurt la sfârşitul partidei: “Rapid a fost mai bună decât noi la arbitraj”. A doua zi, lucrurile s-au înrăutăţit şi mai mult pentru rapidişti, Şiman gândindu-se chiar să întrerupă relaţiile de afaceri cu giuleştenii.

Nu ştiu dacă voi mai face afaceri cu domnul Copos, pentru că nu a reuşit să ne bată pe teren
Vasile Şiman, patron Sportul Studenţesc

Tricoul vişiniu i-ar veni cel mai bine lui Curelea. Dar pentru transferul lui se pot înţelege doar Şiman şi Copos
Constantin Zotta, preşedinte Rapid

Mi-ar plăcea să joc la Rapid, dar nu ştiu altceva. Nu ştiu ce discută domnul Şiman cu domnul Copos
Costin Curelea, atacant Sportul

14 meciuri a jucat Costin Curelea în acest campionat pentru Sportul, reuşind să înscrie de trei ori