Reply To: Costin Curelea 11.07.1984

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Costin Curelea 11.07.1984 Reply To: Costin Curelea 11.07.1984

#57463
07Ex
Keymaster

Un fost antrenor al Stelei poate rupe blestemul lui Curelea! Cea mai nouă ofertă primită de atacantul Sportului

Costin Curelea poate fi socotit lejer drept cel mai ghinionist fotbalist român al ultimilor ani. Atacantul în vârstă de 28 de ani a fost mai mereu în atenţia unor cluburi importante, dar de fiecare dată a ratat transferul din diverse motive. Acum, el poate primi o nouă şansă de a încheia coşmarul fără sfârşit din partea unuia dintre antrenorii străini care l-au remarcat pe vremea când activa în Liga I.

Fostul antrenor al Stelei, Oleg Protasov, vrea să-l ia pe Curelea la Dinamo Minsk, echipa pe care o pregăteşte în prezent, după cum anunţă digisport.ro. Antrenorul ucrainean l-a văzut la lucru pe atacantul Sportului Studenţesc şi în perioada de pregătiri din această iarnă, atunci când vârful de 28 de ani a marcat singurul gol al amicalului pe care bieloruşii l-au disputat împotriva ruşilor de la Rotor Volgograd.

Acum, mai rămâne de văzut doar dacă oficialii lui Dinamo Minsk vor ajunge la un acord cu Vasile Şiman, patronul Sportului fiind dispus să-l cedeze pe jucător sub formă de împrumut până în vară, după care să negocieze termenii unui transfer definitiv.