Home › Forums › Archive › Sezon 2008-2009 Season – Liga II › 29.11.2008 Progresul Bucuresti – Sportul Studentesc 2-1(1-1) › Reply To: 29.11.2008 Progresul Bucuresti – Sportul Studentesc 2-1(1-1)
Doar 3 lucruri am de spus despre acest meci de trista amintire (cum altfel, doar am jucat iar in Cotroceni):
– atacantii nostri si-au batut joc de fazele usoare la finalizare, si vorba aceea am avut foarte multe ocazii (cred ca vreo 7) si se putea da gol din absolut toate; asta in conditiile in care gazdele nu stiu daca l-au probat pe Samoila cu suturi de mai mult de 2 ori; tot Ferfelea era cat pe ce sa ne aduca azi macar 1 p. 😡
– (golul 2) – singurul portar de la noi care vorbeste cu fundasii si ii aseaza in teren este Niculescu; din statura si reflexele lui Samoila, si din viziunea lui Niculescu ar iesit un portar bun pt Sportul Studentesc; asa – ne multumim cu doua jumatati insuficiente, oricare ar sta in poarta; (golul 1) – mare prostie din partea lui Patriche si atat… ne-am furat singuri caciula: raport ocazii 7-2 pt noi, scor 1-2;
– mi-a fost dat sa vad o faza foarte urata: la golul de 2-1 pt gazde, antrenorul Marius Sumudica (fost jucator atat la Sportul, dar si la Rapid) de bucurie ne-a aratat “m**e” prin gestul ala cu cu organele genitale aruncate in fata si cu mainile fluturate pe langa corp; iar noi, galeria Sportului, care ne gandisem ca la finalul meciului sa-i strigam numele indiferent de rezultat, doar pt ca a fost jucator la noi in trecut. 😥