Home › Forums › Archive › Sezon 2008-2009 Season – Liga II › 29.11.2008 Progresul Bucuresti – Sportul Studentesc 2-1(1-1) › Reply To: 29.11.2008 Progresul Bucuresti – Sportul Studentesc 2-1(1-1)
A FOST ASA CUM am anticipat !!!!
de altfel, la fiecare meci cu “bancarii” (sau Poghesu’) se intampla 3 lucruri definitorii:
1. vreme ploioasa
2. primim 2 goluri
3. “NASII” nostri castiga INTOTDEAUNA
m-as fi incumetat sa merg la acest meci, insa vazand, “galeata” de afara, am zis PAS !!
oricum, nu-mi pare rau deloc….nu ma asteptam la minuni in meciul contra “nasilor” nostri, ci doar SA NU NE FACEM DE RAS !!!
din pacate, azi NE-AM FACUT !!!
am primit 2 goluri de tot rasul (marca Sportul Std) 😆 , insa se intampla si la case mai mari, (dar ce folos !!)…..
INDOLENTA, NESIMTIREA si LIPSA DE CONCENTRARE (si in aparare, dar mai lase in atac) au fost elementele care, azi,
NE-AU TRADAT….pacat, pacat.
NU VOM REUSI sa fim o ECHIPA in adevaratul sens al cuvantului….. 🙄 🙄
bine ca, a fost ultima etapa – probabil, pentru unii jucatori acesta a fost ultimul meci in tricoul alb-negru.
din pacate, gestul lui sumudica denota rigola 😈 (marca rapid), care i-a ramas in sange….mi-as fi dorit sa-i fi ramas in sange FAIR-PLAY-ul si decenta specifice spiritului studentesc.