Reply To: 10.09.2003 FCM Targoviste – Sportul Studentesc 0-1(0-0,0-0)

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B 10.09.2003 FCM Targoviste – Sportul Studentesc 0-1(0-0,0-0) Reply To: 10.09.2003 FCM Targoviste – Sportul Studentesc 0-1(0-0,0-0)

#57703
Ultras
Member

Referitor la meci nu sunt prea multe de spus pentru ca a fost destul de anost si de prea multe ori ma lua somnul. De remarcat faptul ca tinerele rezerve ale Sportului nu au comis greseli semnificative, iar cateva dintre ele sint de perspectiva. Laudabil este si “sangele rece” de care a dat dovada Dacian Varga care nu a avut nici o jena cand a executat cei doi fundasi ai FCM-ului care ocupasera cu statura lor impozanta cadrul portii.
Asa ca nici noi nu prea ne-am omorat cu scandarile.
Despre gazdele noastre din tribune numai cuvinte frumoase: marlani, cioroi, ursari, retardati, imbecili, scursuri ale orasului. La finalul celor 90 de minute l-am pus pe Ovidiu sa vorbeasca cu Lazarescu pentru ca organizatorii sa ne trimita macar un jandarm, anticipand golul victorie si niste garantii de securitate nu ne stricau. Nu ca ne-am fi luat omoru’, dar nu doream sa fim receptionerii unor posibile flegme. Organizatorii s-au miscat destul de repede si la inceputul prelungirilor si-au facut aparitia 2 jandarmi (unul angajat si unul in termen), destul de hotarati si dornici sa imparta cateva pulane. Intr-un minut in jurul nostru s-a facut lumina (datorita expulzarii intunecatilor) si la golul de aur ne-am putut bucura in voie fara fondul sonor suburban al garoilor.
Una peste alta a fost jocul cel mai slab prestat de studenti in acest sezon, dar conteza ca am obtinut calificare. Sper ca in faza urmatoare, Dan Petrescu sa nu mai faca experimente si sa trateze meciul cu seriozitate.
AVANTI BIANCO-NERI!!!