Home › Forums › Archive › Sezon 2008-2009 Season – Liga II › 19.10.2008 Sportul Studentesc – Ceahlaul Piatra Neamt 0-0 › Reply To: 19.10.2008 Sportul Studentesc – Ceahlaul Piatra Neamt 0-0
Gratie nesimtirii pesedeilor de la metrorex, am ajuns prin minutul 30, dupa o asteptare enervanta, de peste 20 de minute, la Piata Unirii 1. Era 0-0 si nimic spectaculos din relatarile colegilor. In cele 60 de minute am vazut un joc temator, incalcit, in care moldovenilor le-au fost oferite gratuit vreo trei ocazii de catre fundasii nostri. Dar plaiesii cocotei ferefiste de doua quintale au fost prea redusi mintal ca sa bage mingea in poarta. Daca in cele 15 minute din prima repriza pe care le-am si prins, arbitrajul mi s-a parut cat de cat OK (cu o exceptie, Curelea pune un stop pe piept si este impins, mingea iese afara iar tusierul de la tribuna 1 indica aut pentru nespalati), in mitanul secund a fost ca in Kosovo. Pe faza de aparare am avut mare sansa cu asistentul de la tribuna 2, care a semnalizat vreo trei faulturi in atac comise de nespalati, altfel prazarul ala si mai nespalat numit bogaciu ar fi lasat fazele sa continue. In timp ce, pe atacul nostru, a fluierat la orice cadere a plaiesilor, carora li se aplica perfect zicala <<'nalt ca bradul si prost ca gardul>>.
Ostilitatea acestui Bogaciu s-a vazut prin minutul 65, cand Ciupe a jucat o minge cu capul, a rezultat o bolta periculoasa in careul moldav, si secretara cu fluier a dictat fault in atac. Joc incalcit, trageri de timp si o ocazie notabila a lui Rusu: lovitura de cap din patru metri, langa bara, Savu (portarul nemtean) a retinut, cei doi s-au ciocnit, iar fostul nostru keeper si-a exersat lovitura de cot direct in capul lui Liviu.Era prin minutul 75-80. Cinci minute mai tarziu, Rusu si-a luat revansa: Savu a incercat sa plimbe mingea la picior, mijlocasul nostru a incercat o deposedare, portarul nemtean a prins mingea si cei doi s-au ciocnit destul de dur, avantaj Rusu.
Minutul 90 a fost ca in celebrele meciuri din “Kosovo”: Ferfelea a “ferfelit” o minge in careul nostru (lovitura de cap in pamant), un alt jucator de-al nostru joaca mingea, un nespalat plonjeaza de langa el ca in bazin, iar infractorul de bogaciu dicteaza pinalti. Recunosc ca nu am vazut executia, anusul nu este organ vizual (am o superstitie: de cate ori se dicteaza penalty contra noastra, ma intorc cu spatele si ridic inexistentul meu fund in stil croat, dar fara a imi da jos pantalonii; de fiecare data adversarul a ratat), ci reactia celorlalti suporteri ai nostri: Samoila a ghicit coltul si nespalatii s-au ales cu un corner executat in stil penibil, ca toata existenta lor fotbalistica. Au urmat trei minute de prelungiri, necesare acordarii de ingrijiri medicale unui fundas de-al nostru, cotonogit cu simt de raspundere de un pitecantrop imbracat in portocaliu. De fapt moldovenii astia nici nu ar fi avut nevoie de echipament, la cat sunt de nespalati si de cretini, sigur sunt maimutze. Ori maimutzele stau imbracate numai la circ.
Ce am vazut in meciul de azi? Trei lucruri interesante:
1. Tupeul de la meciul cu Steaua a fost uitat. Falub a inspirat frica, a jucat cu un singur varf, prea izolat intre maimutzele imbracate in portocaliu.
2. Ambele echipe au portari. Si Savu si Samoila au facut legea in careurile mari.
3. Cooperativa traieste. Cat timp pinalti exista, NU vom avea niciodata un campionat jucat pe teren, ci in birouri si comisii. Daca nu se poate asa, intra in functiune tot felul de bogaci, coltesti si alte specimene pseudo-umane.
Jucatorii meciului: actualul si fostul portar ai Sportului Studentesc: Samoila si Savu.
Trompeta meciului: bogaciu.
Cei mai injurati oameni: pinalti pentru existenta lui toxica, siman pentru ca nu gandeste fotbalul: l-a vandut pe Savu la nespalati in 2006, dupa ce ferefeii ne-au retrogradat. Cica nu ar fi avut loc in echipa, dar Stanca deja plecase la Farul, imediat a plecat si Edy la franari. A fost mai “bun” Popescu, ala care isi ia gol de la 60 de metri cu marea echipa numita Chitila.
PS. florin marin ar trebui sa plece la pensie. Stresul unui ofiter de securitate este prea mare, azi mai avea putin si facea infarct. De fapt, acest securist poate sa faca in viata lui mizerabila un singur lucru bun: un atac de cord.