Reply To: Word Cup 2010 – Africa de Sud – Preliminarii

Home Forums Archive Arhiva Fotbal / Football Archive Word Cup 2010 – Africa de Sud – Preliminarii Reply To: Word Cup 2010 – Africa de Sud – Preliminarii

#57985

@07Ex wrote:

Eu am renuntat sa ma mai enervez cu echipa nationala, dar ma uit in continuare la meciurile altor echipe nationale. Ce ziceti de infrangerea Argentinei de ieri. S-ar putea ca dupa rezultatele din ultimele 3-4 meciuri Argentina sa nici nu se califice la mondial. Ar fi marfa!!!

Da,chiar ar fi o surpriza imensa ca Argentina sa nu ajunga la Mondiale,desi totusi am incredere ca argentinienii se vor trezi la timp si vor reusi sa castige urmatoarele meciuri pentru a-si asigura calificarea.Ar fi totusi in defavoarea competitie ca Argentina sa nu reuseasca accederea in turneul final;Mondialul,zic eu,nu ar mai fi la fel fara aceasta echipa.

De asemenea,eu zic ca Maradona ar trebui demis,deoarece el este principalul vinovat pentru parcursul acesta mediocru al nationalei lor.E exact modelul Hagi:foarte mare jucator in teren,dar fara mare valoare pe banca.