Reply To: Stadioane din Bucuresti

Home Forums General Football Fotbal Intern / Romanian Football Stadioane din Bucuresti Reply To: Stadioane din Bucuresti

#58064
Napoleon9
Member

OK, am fost si pana in Glina. (Cah! Puteati sa spuneti ca nu trebuie sa ajung efectiv in “comuna” aia…) Acolo nu e decat un maidan cu 2 porti si un gard in jurul lui, fara tribune. Parca nu era nici macar varuit… Iar amplasamentul e cat sa nu se observe aproape de loc de pe ulita principala, in spatele unor case/cladiri.

Oricum, in directia respectiva exista o anumita Baza Sportiva “Policolor”, cu un stadion cam de Divizia B, cu tribune, dar cu unele parcele dez-gazonate!! ;) M-as hazarda sa spun ca acolo joaca Inter Gaz-ul, desi pe o usita e o sigla a altei echipe – care poate fi de fapt de amatori.

Acces RATB: statia Complex RATB Titan, tramvaie 15 (dep. Alexandria), 19 (p-ta Eroii Revolutiei), 27 (p-ta Unirii), 40 (p-ta Sf Gheorghe). Pentru cei din nordul Bucurestiului, puteti ajunge la aceste tramvaie cu 104 (la p-ta Muncii) sau 135, sau cu metroul la statia N. Grigorescu.