Reply To: Hattrick – Meciuri de campionat / cupa

Home Forums Miscelaneous Internet / Computer Games Hattrick – Meciuri de campionat / cupa Reply To: Hattrick – Meciuri de campionat / cupa

#58173
Giani
Member

Chiar in ziua in care clubul nostru implinea 88 de ani de existenta se desfasurau ostilitatile ultimei etape in hattrcik. In urma rezultatelor inregistrate, doua dintre echipele suporterilor Sportului, si anume Sportul Studentesc 1916 (ultras_sportul) si CS Universitar (ala eu) au reusit castigarea grupelor si promovarea directa in liga a 5a. Daca Sportul Studentesc 1916 avea nevoie musai de victorie, universitarii se puteau multumi si cu un egal in fata unui adversar extrem de ofensiv. Finalmente, ambelor echipe le-a mers jocul, Sportul batand cu 4-0 iar Universitar obtinand un egal mai mare decat o victorie: 1-1.

In schimb, doua echipe mult mai valoroase, Sportul Studentesc (George) si CF Sportul Studentesc 1916 au ratat printr-un ghinion teribil castigarea campionatului, terminand pe locurile 3, respectiv 2. In plus, echipa cea mai bine plasata, Gasca Nebuna (divizia a 2a) a reusit in ultima etapa sa scape de retrogradarea directa si si-a asigurat un loc confortabil la baraj, pe care ar avea sanse minime sa il piarda. In rest, Cainele a pierdut ultimul meci si a terminat pe ultimul loc, la numai trei puncte de ocupanta locului secund, intr-o grupa extrem de echilibrata.