Reply To: 20.09.2003 Electromagnetica – Sportul Studentesc 0-3(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B 20.09.2003 Electromagnetica – Sportul Studentesc 0-3(0-0) Reply To: 20.09.2003 Electromagnetica – Sportul Studentesc 0-3(0-0)

multi
Member

N-am vazut mai nimic din prima repriza dar am inteles ca nu s-au intimplat prea multe pe teren. Oricum s-a terminat doar 0-0. Se putea vedea diferenta intre cele doua echipe dar pentru un sportist nu cred ca a fost suficient doar atit.
In repriza a doua , min 53 , Irimia a fost lovit cu cotul in fata de un adversar care a fost eliminat – rosu direct.
Imediat , in min 55 , la o deschidere in diagonala in careu Irimia preia de la coltul careului mic , ramine singur cu portarul si inscrie cu un sut puternic la coltul lung.
Al doilea gol l-a marcat Mazilu dupa o patrundere “stil Bucur” a lui … Bucur pe parte dreapta , pina linga linia de fund , centrare in careul de 6 , portarul plonjeaza dar nu retine si Mazilu , inspirat prin zona (catre el se si ducea centrarea , preia cu spatele la poarta , se intoarce si marcheaza printr-un valmasag de fotbalisti din ambele tabere.
Golul trei a fost cel mai frumos : Bucur la 16 metri primeste o pasa de pe dreapta , reia din prima spre portarul advers care iesise si a si respins mingea pina la Maxim , la 20 de metri de poarta ; lob al acestuia peste toata adunarea din careu si..3-0.
Cit despre galerie … Nu s-a auzit decit glasul galeriei Sportului , aproape necontenit ! Inca o data felicitari !