Reply To: 20.09.2003 Electromagnetica – Sportul Studentesc 0-3(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B 20.09.2003 Electromagnetica – Sportul Studentesc 0-3(0-0) Reply To: 20.09.2003 Electromagnetica – Sportul Studentesc 0-3(0-0)

Tavi
Member

Copos îl desfiintează pe Burloiu (21.09)

Patronul Rapidului va face un memoriu la FRF împotriva “centralului” partidei. “Nu are ce căuta în arbitraj”, a spus giulesteanul

“Dacă arbitrul nu îl elimina pe jucătorul Electromagneticii, nu cred că am fi cîstigat”, a declarat Dan Petrescu la final, indicînd ca moment-cheie al meciului faza din minutul 52, cînd Ionescu a fost trimis la vestiare de Burloiu. Gălăteanul a considerat că jucătorul gazdelor l-a lovit pe Irimia si i-a acordat direct “rosu”, stîrnind mînia lui George Copos, aflat la cîtiva metri de fază.
La final, patronul Rapidului si al Electromagneticii a încercat să-l convingă pe observatorul Mihai Lăzărescu de incorectitudinea deciziei: “Îti spun clar, jucătorul meu i-a pus mîna pe piept, nici vorbă să-l fi lovit”. Observatorul nu a fost în stare să dea un verdict imediat după meci, sunîndu-si un prieten pentru a lămuri situatia. La finalul convorbirii, Lăzărescu a înclinat să dea dreptate arbitrului în privinta fazei respective, opinînd că totusi Burloiu a gresit neacordînd un penalty oaspetilor, în min. 85. stefan.alexandru@prosport.ro

Dan Petrescu acuză Dinamo

Tehnicianul “studentilor”, Dan Petrescu (foto), a atacat clubul din “Stefan cel Mare”, acuzîndu-i pe oficialii dinamovisti că nu au procedat corect, în încercarea acestora de a-l transfera pe Galamaz: “În loc să vorbească prima dată cu noi, presedintele clubului si Andone l-au sunat pe jucător. Astfel de practici numai în România se folosesc”. Altfel, la meci a asistat si Păduret, al cărui contract cu Sportul a expirat chiar ieri: “Eu as fi vrut să joc si în acest meci, însă n-a fost nevoie de mine. Sper ca în cîteva zile să se rezolve situatia mea. Indiferent că voi semna pentru Steaua, Rapid sau Sportul, important e să joc”.

Electromagnetica 0
Sportul 3

Au marcat: Irimia (55), Mazilu (78), Maxim (89)
Istrate – Cîmpeanu, Raicu, Dumitrescu, Nedelcu, Panait – Bocioagă (71 Ciucă), M. Călin, V. Ciucă, Cl. Ionescu – Oprea (71 Năstase).Antrenor: Marius Oprea
Calificativul echipei: ´Vedeta: M. Călin
Eliminat: Cl. Ionescu (52)
Stanca – Irimia, Galamaz, Secăreanu, Rusu – Bălan, Cr. Lazăr, Negru (60 Oaie), Maxim – Mazilu (79 Varga), Bucur (74 Cruceru).Antrenor: Dan Petrescu
Calificativul echipei: ´´
Vedeta: Irimia
Arbitru: Sorin Burloiu (Galati) ´ Asistenti: Liviu Ciubotaru (Galati) ´´ si Florin Stoianov (Constanta) ´´´
Spectatori: 500

0-1, min. 55: Irimia l-a driblat pe Nedelcu în interiorul careului si l-a învins pe Istrate cu un sut la coltul lung
0-2, min. 78: Sutul lui Bucur a fost respins de portarul Electromagneticii, mingea a ajuns la Mazilu, care a înscris din apropiere
0-3, min. 89: Maxim a marcat printr-un lob de la 18 m

21 septembrie 2003