Reply To: Ce mai face "concurenta"

Home Forums General Football Fotbal Intern / Romanian Football Ce mai face "concurenta" Reply To: Ce mai face "concurenta"

#58372
Tavi
Member

Cu salariile neplatite de sase luni
Fotbalistii de la “Extensiv” Craiova s-au rasculat de foame
* Madalin Ciuca, capitanul echipei, zice ca a slabit zece kilograme din cauza saraciei * Eugen Mihailescu, unul din patronii echipei, a fost sechestrat de jucatori in vestiar ca sa scoata banii, dar degeaba

Criza financiara prin care trec fratii Nicolae si Eugen Mihailescu, patronii divizionarei B de fotbal Extensiv, i-a adus la disperare pe toti fotbalistii legitimati acolo. Ei au rabufnit la antrenamentul de marti, tipand ca: “Nu poti face antrenament cu stomacul gol si morti de foame. Peste tot se investeste, numai la Extensiv nu!”. Capitanul echipei, Madalin Ciuca, s-a plans ca, din cauza saraciei, a slabit zece kilograme. Ceea ce i-a scos din minti pe fotbalisti a fost faptul ca, inainte de meciul cu Cimentul Fieni de sambata, fratii Mihailescu le-au promis jucatorilor cate o suta de dolari prima de victorie. Ca de obicei, fratii “Tuica” nu s-au tinut de promisiune si au disparut imediat dupa incheierea partidei castigate de Extensiv. Abia marti Eugen Mihailescu s-a aratat la culoare. Jucatorii, ros-verzi la propriu si la figurat, l-au chemat in vestiar, au inchis usa si l-au luat la intrebari. Imediat s-a iscat un scandal monstru. In locul explicatiilor, fotbalistii au primit numai injurii si amenintari. Revoltati de modul in care s-au incheiat “negocierile”, ei au spus: “Pana nu primim banii nu ne mai antrenam! Cum e posibil, dupa ce ca avem salariu de doua milioane, sa nu-i primim nici pe aia. Nu mai rabdam, n-avem ce manca. A trecut jumatate de an si nu ni s-a dat nimic!”. Cretu a mai spus ca a primit o parte din bani abia dupa ce a inaintat un memoriu la FRF, prin care cerea sa ramana jucator liber. Chiar si maseurul echipei din Parcul Romanescu, Extensiv, a rabufnit: “Avem de luat bani de luni de zile!”. Aceasta nu este o noutate la casa celor doi frati. Multi dintre redactorii postului lor de televiziune locala, 3TV, au plecat de foame si i-au dat in judecata pentru salariile, impozitele si asigurarile neplatite cu anii. Presiunile patronilor echipei au avut totusi efect. Unii jucatori se plangeau ca, din cauza spargatorilor de greva, au plecat 15 la drum si a doua zi au mai ramas trei. Restul s-au “cumintit”. Ei stiu ce patesc angajatii fratilor “Tuica” atunci cand plang dupa bani. In urma cu ceva ani, o angajata a fabricii de alcool si zahar de la Calafat a mancat o bataie sora cu moartea de la Nicu Mihailescu pentru acelasi motiv si abia dupa aia i s-a desfacut contractul de munca… cu litera “i”. Foamea prin care, odata cu angajatii lor, trec si cei doi producatori de “tuica” i-a determinat si pe operatorii de telefonie mobila sa le limiteze accesul la celulare. De fapt si BCR a incercat sa le “limiteze” accesul la stadionul Extensiv pentru a-si mai recupera din creantele de cateva milioane de dolari.