Reply To: Ecuador – Romania 1-2

Giani
Member

@Tavi wrote:

@adi wrote:

giani, am fost colegi de suferinta in fata tv-ului. aseara m-am uitat pana la 2, cand s-a intrerupt meciul lui razvan sabau cu giovanni lapenti, la 2-1 la seturi pentru roman.
ce sa mai zic de hanescu care a irosit 3 mingi de meci, a fost furat de arbitri pe fata (clonele lui urs meier, ca tot vorbim de america de sud) si a cazut psihic in setul 5.
oricum sabau mai are o sansa, pe care sper sa n-o iroseasca la fel cum a facut-o vineri.

noi romanii suntem mai pacalici nu-i asha!? … am stat az’noapte pana la finalul parodiei … arbirtul de scaun ne-a dezavantjat prin faptul ca nu a potolit tribunele …. si nu numai!

iar brazilianul (observator sau ce gatu’ ma-si era … oare de ce n-au acceptat ai nostri un ecuadorian direct ca sa stim o treaba???) a intrerupt meciul ca i s-a parut lui ca se intunecase !!! … asta e puterea conducatorilor din sportul romanesc!!

era 2-1 pentru sabau si dadea tare de tot … ultimul set ar fi fost usor de luat!! … dar a intervenit vecinul brazilian si a oprit meciul … frumos ma uitam uimit cum ridicau din umeri ai nostri oficiali cand a venit brazilianul si le-a zis “Kaput!”

Asta e … speram ca il zdrobeste azi la ora 5 cred (ora noastra)

Hai Romania!

No comment. Chestia de la meciul cu ungurii m-a lamurit definitiv asupra acestor arbitri, care fura mult mai stilat, dar mai periculos, decat cei din fotbal. In meciul lui Sabau, duminica noapte, tusierul (care era ecuadorian) a strigat out la un serviciu, iar arbitrul de scaun (cred ca era scaun cu colac) a lasat mingea sa se joace, ca Razvan daduse returul in afara.

Apoi treaba cu vociferatul intre servicii. Intr-un game din setul 2 (cred ca la 4-1 pentru tigan), Sabau a comis cinci duble greseli. Doar prima a fost pe bune, toate celelalte patru fiind “favorizate” de vociferari ale tribunei intre servicii. Experienta s-a vazut: Razvan a asteptat mai intai sa castige game-ul (si i-a mers), si apoi l-a certat pe Marcu pentru ca nu a protestat el si a asteptat protestele jucatorului. Si-a amintit dupa aceea si arbitrul sa dea cateva avertismente lesinate.