Reply To: 23.09.2003 FC Otopeni – Sportul Studentesc 7-6

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B 23.09.2003 FC Otopeni – Sportul Studentesc 7-6 Reply To: 23.09.2003 FC Otopeni – Sportul Studentesc 7-6

Giani
Member

Radu, beul asta nu e competitie. Fara suparare, e un antrenament cu public, lesinat precum brainul lui Mitica si fanionul lui Grigorescu, pe timp de un an. Vezi vreun adversar valabil? eu nu. Sparringuri, da, 15 bucati. Atat, dar nici un pretendent viabil la promovare. Cred ca singurul nostru adversar in aceasta editie de ampionat suntem noi. Stii tu: delasarea, autosuficienta, subestimarea adversarului (cum s-a intamplat sai azi), metehne d-astea tipic romanesti, sau te-au modificat ata de mult blonzii aia ca ai uitat firea romanului?

Fara suparare: pronosticul lui Ovidiu cu 120 de goluri marcate e pesimist. Chiar daca dupa 5 etape am marcat de numai 19 ori. Cupa era singura sansa de a ne prezenta intr-o competitie adevarata in acest sezon, si am ratat-o pe o meteahna tipic romaneasca: autosuficienta si subestimarea adversarului. E un obiectiv ratat. Campionatul nu e implicit un obiectiv, era o chestie logica, de cel mai elementar bun simt. Cupa era singura provocare adevarata.