Reply To: 23.09.2003 FC Otopeni – Sportul Studentesc 7-6

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B 23.09.2003 FC Otopeni – Sportul Studentesc 7-6 Reply To: 23.09.2003 FC Otopeni – Sportul Studentesc 7-6

#58566
Tavi
Member

@97SiR wrote:

Ovidiu, nici un comentariu de la meci?

Eu am fost cu Ovidiu si cu ceilalti la meci si pot sa va spun ca dupa golul din min.1 nu am crezut ca avem cum sa pierdem insa … jucatorii ne-au contrazis de data asta.
M-a impresionat placut stadionul foarte cochet si publicul numeros. Tribunele pline pana la refuz, spectatori si in picioare de-alungul terenului de joc, iar galeria lor foarte numeroasa pentru o divizionara C.
La noi galeria a fost super, au cantat baietii pe toata durata meciului. Pacat insa ca am pierdut dar ne razbunam noi sambata pe FCM Trargoviste. :)

Cazimir, in primul rand bine ai venit si imi pare rau ca nu am apucat sa ne cunoastem … dupa cum ai vazut pe forum n-am putut participa alaturi de mica dar frumoasa noatra galerie! :( … poate la meciul cu targoviste! (sper sa nu ma convoace rudele pe la tara la cules de vie … ca nu prea pot rata un asha eveniment :) )

In al doilea rand comentariile sunt de prisos .. rezultatul vorbeste de la sine! :?